Image is not available
Image is not available
Slider

Zelf bouwen in Lelystad

Er zijn veel vrije bouwkavels in Lelystad. Hier kun je je woonwensen al laten uitkomen vanaf €317,-* per vierkante meter (incl. BTW) of voor een vastgestelde prijs voor de kavel. De stad staat bekend om zijn bijzondere natuur- en waterrijke gebieden; volop mogelijkheden voor jouw droomwoning!

Tweekapper
Kavels voor twee-onder-een kap woningen in Warande zijn geliefd. Omdat er veel vraag naar is, zijn de bouwlocaties hiervoor dit jaar uitgebreid. Momenteel zijn er nog een aantal kavels beschikbaar voor een tweekapper, waarop je samen met een bouwpartner een riante woning naar wens met ruime tuin kunt realiseren.

Een huis bouwen in 7 stappen
Zelf een eigen huis bouwen. Daar komt nogal wat bij kijken. Maar Lelystad maakt het je makkelijk. Hier bouw je in 7 stappen uw huis. Je kunt de brochure hier downloaden. En we bieden zelfs ondersteuning vanuit het Informatieplein Wonen & Ondernemen. Eén van onze kavelcoaches helpt je graag verder!

Kavelgebieden

Toggle Directions

* De kavelprijzen zijn gebaseerd op prijspeil 2018. Als u in 2018 een optie voor een kavel neemt en de levering pas in 2019 plaatsvindt, betekent dit dat de prijzen per 1 januari 2019 geïndexeerd worden.
Heeft u hierover vragen, neemt u dan gerust contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen.

Persoonlijk advies

Voor meer informatie over wonen in Lelystad én over het kopen van een kavel neemt u contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Bel 0320-278555 of 14 0320
Mail naar wonen@lelystad.nl

Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

Geopend op ma t/m vrij van 9.00 – 17.00 uur

 

Beschikbare kavels in Lelystad: