dichter bij de natuur?

Dichter bij de natuur wonen?

Vakantiegevoel

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Vakantiegevoel - copy

Welkom in Warande!

19 kavels op Het Eiland in Warande

Welkom in Warande

Tussen natuur en bestaande stad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling. Met de Oostvaardersplassen om de hoek én op een steenworp afstand van het Markermeer is dit een perfecte plek om te wonen. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk vorm; parkbossen en waterplassen maken het landschap tot een fijne, ruime en groene omgeving. Kleine buurtjes aan intieme woonstraten geven de wijk een persoonlijk karakter. Daarmee is Warande een prettig woonlandschap dat de bestaande stad aan de natuur verbindt.

 

Kavels op Het Eiland: 8 november 09.00 uur is de inschrijving geopend.

De kavels en alle informatie per kavel zijn te bekijken op de kavelkaart.

 

Kavels op het Eiland

Het Eiland

Het Eiland ademt de sfeer van een vissersdorp, door traditionele woningen in vrolijke, sprekende kleuren en optimale waterbeleving. De relatie tussen woning en water staat centraal op Het Eiland; alle woningen worden met de kap gericht op het water waardoor bewoners het spel van het continu bewegende water vanuit de woning kunnen beleven. Het Eiland staat in sterke verbinding met het Elzenpark en met Wijkplein Warande. De autoluwe verbindingsweg die de Eilandbewoners met het park en met de wijkvoorzieningen verbindt, vormt een krachtige ruggengraat, waarlangs je je door Warande begeeft.

De kavels

Alle 19 kavels op Het Eiland liggen aan het water. Ze variëren in grootte van 385 m2 tot 559 m2, met een m2 prijs van €466,00 per m2 incl. btw. Dat betekent dat je al een kavel op Het Eiland koopt vanaf €179.410,--.

Meer informatie

Onderstaand wat algemene informatie over Warande en over het kopen van een kavel. De specifieke informatie over Het Eiland lees je op de pagina over Het Eiland.

Ook kun je hier nogmaals de kavelkaart bekijken voor de ligging van de kavels. Per kavel is er een kavelpaspoort beschikbaar, door op de kavel te klikken. Hier zie je specifieke gegevens behorende bij de kavel.

Door de Covid-19 maatregelen werken we alleen op afspraak via het programma Teams.

Stadhuisplein 2 8232 ZX Lelystad

Welkom in Lelystad

Lelystad heeft veel te bieden. Een verrassend veelzijdig woonaanbod, culturele voorzieningen, een fashion outlet als winkelstraat, lekkere restaurants en prachtige natuur, zoals het Markermeer of de Oostvaardersplassen.

De ligging is gunstig. De randstad, het noorden en steden als Amsterdam, Almere en Zwolle zijn snel te bereiken. In de wijken zijn veel parken en groen. Kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen. En dit allemaal voor een betaalbare prijs!