dichter bij de natuur?

Dichter bij de natuur wonen?

Vakantiegevoel

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Vakantiegevoel - copy

Welkom in Warande!

Kavels in Warande

Warande bouwt verder 

Tussen natuur en bestaande stad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren blijven groeien. Met de Oostvaardersplassen om de hoek én op een steenworp afstand van het Markermeer is dit een perfecte plek om te wonen. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk vorm; parkbossen en waterplassen maken het landschap tot een fijne, ruime en groene omgeving. Kleine buurtjes aan intieme woonstraten geven de wijk een persoonlijk karakter. Daarmee is Warande een prettig woonlandschap dat de bestaande stad aan de natuur verbindt.

 

Kavels in Warande

Kijk hier voor meer informatie over de wijk Warande. Kijk voor de stedenbouwkundige en andere inrichtingsplannen en kaartmateriaal van Warande op de pagina documentatie. Op deze pagina krijg je een beeld van de totale wijk, maar ook van de verschillende deelgebieden met ieder hun eigen woonsfeer.


De Elzen – Warande

Het eerstvolgende gedeelte waar gebouwd zal worden is het gebied De Elzen. We verwachten dat de kavels in dit gedeelte van Warande vanaf het najaar van 2024 in verkoop gaan. Ook hiervoor geldt dat de start verkoop en inschrijvingsprocedure via de nieuwsbrief en op deze website worden aangekondigd.

Staat er nog niets op deze website hierover, dan is de informatie helaas ook nog niet bekend. Hou daarom deze pagina en de nieuwsbrief goed in de gaten.

 

Bekijk de kavelkaart van Warande

Bekijk de veelgestelde vragen nieuwbouw

 

 

 

We werken op afspraak via het programma Teams.

Stadhuisplein 2 8232 ZX Lelystad

Welkom in Lelystad

Lelystad heeft veel te bieden. Een verrassend veelzijdig woonaanbod, culturele voorzieningen, een fashion outlet als winkelstraat, lekkere restaurants en prachtige natuur, zoals het Markermeer of de Oostvaardersplassen.

De ligging is gunstig. De randstad, het noorden en steden als Amsterdam, Almere en Zwolle zijn snel te bereiken. In de wijken zijn veel parken en groen. Kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen. En dit allemaal voor een betaalbare prijs!