dichter bij de natuur?

Dichter bij de natuur wonen?

Vakantiegevoel

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Vakantiegevoel - copy

Welkom in Warande!

Kavels in Warande

Warande bouwt verder 

Tussen natuur en bestaande stad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren blijven groeien. Met de Oostvaardersplassen om de hoek én op een steenworp afstand van het Markermeer is dit een perfecte plek om te wonen. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk vorm; parkbossen en waterplassen maken het landschap tot een fijne, ruime en groene omgeving. Kleine buurtjes aan intieme woonstraten geven de wijk een persoonlijk karakter. Daarmee is Warande een prettig woonlandschap dat de bestaande stad aan de natuur verbindt.

 

Ontwikkelingen De Nooten
Het nieuwste gebied in Warande heet De Nooten en bestaat uit Groot en Klein Nooten. Het gebied ligt tussen het Esdoornpark en de Torenvalktocht in Lelystad. Klein Nooten is kleinschalig en omgeven door groen. Naast de eerste kavels in Lelystad voor Tiny Houses komen er vrijstaande woningen. En eind van het jaar gaan de projectmatige woningen in de verkoop. In 2023 wordt het nieuwe gebied Groot Nooten met huurwoningen, particuliere kavels en projectmatige bouw ontwikkeld.  Zo bouwen we steeds verder aan Warande.

 

Zodra er meer bekend is, leest u dat op deze website.

Bekijk de kavelkaart van Warande.

Bekijk de veelgestelde vragen nieuwbouw

 

 

 

We werken op afspraak via het programma Teams.

Stadhuisplein 2 8232 ZX Lelystad

Welkom in Lelystad

Lelystad heeft veel te bieden. Een verrassend veelzijdig woonaanbod, culturele voorzieningen, een fashion outlet als winkelstraat, lekkere restaurants en prachtige natuur, zoals het Markermeer of de Oostvaardersplassen.

De ligging is gunstig. De randstad, het noorden en steden als Amsterdam, Almere en Zwolle zijn snel te bereiken. In de wijken zijn veel parken en groen. Kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen. En dit allemaal voor een betaalbare prijs!