Nu in verkoop: 10 PPO-woningen in Parkwijk Lelystad

2 juni 2022

Parkwijk 10 PPO woningen

Op 1 juni is officieel de verkoop gestart van de 10 PPO-rijwoningen in Parkwijk.  PPO staat voor Projectmatig, Particulier Opdrachtgeverschap. Dat betekent dat je kiest voor een woning met veel keuzevrijheid. De prijzen zijn vanaf €414.000 v.o.n.. Tot 10 juni 10.00 uur hebben geinteresseerden de tijd om zich online in te schrijven voor een woning naar hun keuze.


De woningen

De woningen variëren in woningbreedte, woonlagen, kapvorm en gevelstijl.  Wanneer je kiest voor een bouwnummer heb je de vrijheid om je woning verder samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbouw van 1,2 meter van de achtergevel, bij een schuin dak kiezen voor een tuitgevel of dakkapel en bij een plat dak bepaal je of je ingedeelde derde verdieping wilt. Daarnaast leg jij zelf de laatste hand in hoe jouw woning er van buiten uitziet. Je kunt samen met een architect jouw gevelstijl ontwerpen. Zo is je huis écht uniek.

 

Ontdek de voordelen

Kies jij voor een royale drielaagse hoekwoning met plat dak? Of liever een drielaagse woning met een schuin dak? Door de grote variatie in keuzemogelijkheden is er altijd een woning die aansluit op jouw woonwensen. De woningen variëren in:

  • Twee of drie woonlagen.
  • Standaard verlenging van de woonkamer met 1,20 meter.
  • Plat dak of schuin dak.
  • Standaard twee tot drie slaapkamers.
  • Meer leefruimte op zolder door het toevoegen van een tuitgevel.
  • Verschillende soorten bergruimtes en indelingsmogelijkheden bij de derde woonlaag.

 

Meer informatie, de prijzen en de plattegrond vind je op de website van Parkwijk Lelystad.
Categorie: NieuwsProjecten

Tags: gezinswoningen nieuwbouw Parkwijk