14 april start verkoop royale eengezinswoningen project Mondriaan

6 april 2018

ReadyforLiving gaat zaterdag 14 april tussen 11.00 en 13.00 uur in verkoop met Mondriaan: 9 luxe, drielaagse eengezinswoningen in de tweede fase van Warande, vlakbij de voorzieningen van het MFA-eiland.

In de stijl van ‘De Stijl’

De woningen zijn 125 m2 en 135 m2 groot en komen op kavels van ongeveer 124 m2 tot 235 m2. Tuinen liggen op het zuidoosten en de huizen hebben 1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De tussenwoningen zijn voorzien van drie volledige lagen, waardoor het mogelijk is om zes kamers te realiseren. Alle ruimte voor slaapkamers, een kantoor aan huis, een atelier of aparte speelkamer! Er zijn diverse opties beschikbaar, zoals een aanbouw aan de woonkamer van 2.40 meter. Bijzonder is de architectuur met een sterke verwijzing naar ‘De Stijl’, te zien aan strakke lijnen en primaire kleuren.

Volledig ReadyforLiving opgeleverd

De huizen worden volledig ‘ReadyforLiving’ opgeleverd, als onderdeel van de koopsom en volledig naar smaak van de koper. Verkoopprijs is inclusief luxe keuken, complete badkamer, vloer- en wandafwerking. Alles kan door de koper worden uitgezocht in de ReadyforLiving showroom in Lelystad.

Start verkoop: zaterdag 14 april bij ReadyforLiving

Zaterdag 14 april, tussen 11.00 en 13.00 uur gaat het project in verkoop in de ReadyforLiving showroom aan de Schoepenweg 59A in Lelystad. Makelaar van Mondriaan is Buisman Makelaars Lelystad, info@buismanmakelaars.nl of 0320-202040. De projectontwikkelaar zal de woningen toewijzen op basis van inschrijfformulieren die tot vrijdag 20 april kunnen worden ingeleverd bij de makelaar.

Graag nu al meer informatie ontvangen zoals prijzen en de verkoopdocumentatie? Schrijf je dan in op www.readyforliving.nl/meer-weten onder vermelding van het project Mondriaan en de informatie wordt nog voor de start verkoop toegestuurd. Aanvullende vragen? Neem dan contact op met Buisman Makelaars.

Meer informatie
Categorie: Nieuws

Tags: