3 Authentieke Villa’s – Lelystad aan de Parnassialaan

6 november 2018

Drie unieke vrijstaande villa’s die kunnen ontroeren met hun charmante architectuur. Schitterend tijdloos! Met onder andere exclusieve oude-look gevels, keramische dakpannen, bijna ambachtelijke raamkozijnen en houten buitendeuren, en alles met de moderne bouwkwaliteiten en woonwensen van nu. Drie authentieke villa’s, samen in harmonie met hun omgeving. Een genot voor het oog en het aanzien, met meerwaarde-behoud.

Royaal woonoppervlak

De woningen hebben een royale woonoppervlakte van ca. 135 tot 155 m2 en vijf tot zeven kamers. De afmetingen zijn niet standaard nieuwbouw, maar zijn minimaal 11 x 6 meter met o.a. een ruime hal en toilet, leefkeuken met uitzicht op de inrit en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De tuin georiënteerde woonkamer met chic dubbel openslaande terrasdeuren kijkt uit naar de op het zuiden gelegen achtertuin.

Boven een ruime badkamer met echte inloop-doucheruimte, toilet en drie slaapkamers, waarvan een de grote masterbedroom met dressingruimte. Op de eerste verdieping een aparte was- en droogkamer. Zolder met vaste trap, ideaal als één royale hobbyruimte of te splitsen in twee helften.

De opties variëren van een veranda in dezelfde authentieke stijl, extra tuinkamer of geïsoleerde garage, tot select uit te kiezen binnendeuren in landelijk, klassiek of moderne stijl.

Eind november start verkoop

De prijsindicatie voor 3 Authentieke Villa’s – Lelystad is vanaf € 385.000,-,  inclusief kavel van ca. 300 tot 350m2. De verkoop start naar verwachting eind november 2018.  De bouw eind voorjaar, begin zomer 2019.

Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Raymond Geuther, projectadviseur, via telefoonnummer 035 – 888 38 48. Ook kunt u zich nu reeds vrijblijvend inschrijven of aanmelden voor de nieuwsbrief via  info@authentiekevillas.nl.

3 Authentieke Villa’s – Lelystad is een project van de Authentiekevillas.nl: Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van authentieke woningen, meer modern en/of  landelijk-klassiek, voor zowel niche-projecten als individuele zelfbouw.
Categorie: NieuwsProjecten in voorbereiding

Tags: