3D maquette toont voorbeeldwoningen op kavels in Warande

21 september 2016

De gemeente Lelystad zet als verkoop bevorderende maatregel van kavels en woningen in nieuwbouwwijk Warande een virtuele maquette in. De maquette toont het toekomstbeeld van de wijk als de straten en de openbare ruimte definitief is ingericht.  Het toont ook de kavels, die zowel voor project- als voor particuliere bouw, nog beschikbaar zijn.  In de recent geactualiseerde versie heeft de gemeente nu een aantal voorbeeldwoningen opgenomen die op de kavels kunnen worden gerealiseerd. Het gaat om een drietal vrijstaande woningen en 1 twee-onder-een-kap woning. De woningen kunnen op elke willekeurige kavel in de maquette worden geprojecteerd en driedimensionaal aan geïnteresseerden worden getoond. Daarmee krijgen potentiële kopers een goed beeld van een mogelijk toekomstige woning en woonomgeving.

De gemeente stelt de maquette beschikbaar aan ontwikkelende partijen om woningen die zij aanbieden –en voldoen aan het opgestelde beeldkwaliteitsplan van Warande-  eveneens in de maquette te plaatsen. Daarmee hebben zij een extra instrument in handen om potentiele kopers te trekken en goed voor te lichten over Lelystad in het algemeen en de wijk Warande met haar mogelijkheden tot woningbouw in het bijzonder.

Informatieplein Wonen
Ben u nieuwsgierig naar wonen in Warande? Dan bent u van harte welkom in het Informatieplein Wonen in de hal van het Stadhuis. Medewerkers nemen u graag mee op reis door de virtuele maquette Warande. U mag zelf kiezen hoe groot u uw kavel wilt hebben en welke (voorbeeld)woning u erop wilt plaatsen. De maquette laat het allemaal zien, inclusief de kavelprijs.

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak. De openingstijden zijn van ma. t/m vr. 9.00 – 17.00 uur. Het Informatieplein is bereikbaar op 0320-278555 en per mail op wonen@lelystad.nl. Bezoek voor een compleet beeld van wat Lelystad als stad en op het vlak van wonen te bieden heeft de website www.woneninlelystad.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 13 =Categorie: Nieuws

Tags: