Airoh BV aan de slag in Groot Nooten

22 december 2023

Overzichtskaart kavelgebieden Groot Nooten

Airoh BV gaat als één van de ontwikkelaars aan de slag in Groot Nooten in Warande. De ontwikkelaar uit Almere heeft de loting gewonnen voor gebied E, waar een mix van rij- en twee-onder-één kapwoningen wordt ontwikkeld. Het gaat om in totaal ongeveer 25 woningen. Van de 6 delen grond die begin september tegelijk zijn uitgegeven in Warande, zijn nu voor gebied A, B, C, D en E de ontwikkelaars bekend. Ouanis Akachar, projectleider Airoh BV: “We zijn blij met deze loting en zijn voortvarend aan de slag gegaan. We hebben al met verschillende gerenommeerde bouwbedrijven om de tafel gezeten en de concept tekeningen zijn al klaar.”

Ligging van de woningen

Groot Nooten ligt in de nieuwste wijk Warande in Lelystad. In het gedeelte De Nooten aan de Torenvalktocht, tussen twee parken in. Deze parkbossen worden met elkaar verbonden via een groene verbindingszone. De woningen in het gebied waar Airoh BV gaat bouwen grenzen deels aan de groene verbindingszone en een deel ligt in de woonstraten, zoals de Torenkruid en Herderstasje. Qua kleur zal de bebouwing uitgevoerd worden met groentinten, passend bij de oriëntatie in de wijk, richting de groene verbindingszone. Verder worden de woningen gebouwd in een eigentijdse, landelijk dorpse bouwstijl, afgedekt met flauwe zadeldaken en forse dakoverstekken.

Mooie betaalbare woningen

Airoh BV wil luxe betaalbare woningen toevoegen aan Warande. Om een interessant project te ontwikkelen, met voldoende variatie, gaan er verschillende deskundigen aan de slag. De woonwensen en behoeften van de uiteindelijke kopers spelen bij de invulling een belangrijke rol.
Categorie: NieuwsProjecten in voorbereiding

Tags: Groot Nooten Nieuwbouwproject Warande