Alle 11 kavels voor Tiny Houses in Warande onder optie

29 juni 2022

Impressie Tiny House

Eind mei zijn de kavels voor 9 vrijstaande Tiny Houses en 1 twee-onder-één-kap woning Tiny Houses in Warande in Lelystad in verkoop gegaan. Tot 20 juni 2022 10.00 uur, konden mensen zich inschrijven bij de notaris en aansluitend is er geloot. Er was veel belangstelling voor deze unieke kavels. Alle 11 kavels zijn nu onder optie. De mensen die zich hebben ingeschreven hebben inmiddels bericht ontvangen. Ook degenen die helaas uitgeloot zijn. Voor hen geldt wel: mocht de kavel weer teruggegeven worden, dan wordt er contact opgenomen met de eerstvolgende op de lotinglijst.

 

Klein Nooten

De Tiny Houses komen in Lelystads nieuwste buurt Klein Nooten. Dit maakt onderdeel uit van gebied De Nooten en ligt tussen het Esdoornpark en de Torenvalktocht in Lelystad. Deze buurt is kleinschalig en omgeven door groen. Bovendien grenst Warande aan de Oostvaardersplassen die samen met het nabije Marker- en IJsselmeer deel uitmaken van het nieuwe Nationaal Park Nieuw Land.

 

Verschillende woningen

Naast de Tiny Houses komen er vrijstaande woningen en de projectmatige ontwikkeling De Buurtgenoten met als centraal thema een landelijk dorpse bouwstijl. Inspiratiebron voor de woonsfeer zijn de houten boerderijen en boerenschuren op het platteland.
Categorie: Nieuws

Tags: kavels Tiny House Warande