Bataviahaven 2 zaterdag 30 maart meer informatie op locatie

20 maart 2019

De appartementen in verschillende soorten en maten zijn in trek. Starters, stellen, gezinnen en senioren maken eind volgend jaar hun nieuwe thuis aan de haven. Michel en Yvonne vertellen graag over hoe hun woondroom eindelijk uitkomt.

‘Eindeloos genieten
van een droomuitzicht’

Ze droomden altijd al van een appartement met uitzicht over het water. Volgend jaar wordt die droom werkelijkheid. Dan verhuizen Michel (44) en Yvonne (44) Springer naar hun gloednieuwe appartement in wooncomplex Bataviahaven.

Twintig jaar geleden waren Michel en Yvonne de eerste bewoners van hun rijwoning in de uitbreidingswijk Landstreken in Lelystad. Samen met hun twee dochters wonen ze hier nog steeds met veel plezier. Toch hadden Michel en Yvonne een grote woonwens. ‘We zeiden vaak tegen elkaar: als de kinderen uit huis zijn, dan verhuizen we naar een appartement aan de haven. Daar gaan we dan eindeloos genieten van het droomuitzicht over het Markermeer en de jachthaven.’

30 maart: Kom kijken op locatie

Ben jij enthousiast geworden van Michel en Yvonne’s verhaal? Kom dan zaterdag 30 maart langs op locatie om te je laten voorlichten over de nog beschikbare appartementen. Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de makelaars aanwezig op boulevard Schoonzicht om al je vragen over de appartementen te beantwoorden en je te helpen bij de inschrijving. Ook lichten zij alvast een tipje van de sluier op over de woningen die deze zomer in verkoop gaan.
Categorie: AgendaNieuwsProjectenTevreden inwoners

Tags: