Bepaal zelf de kavelbreedte met Pluk-je kavel in Warande en bereken zelf de prijs met de kavelcalculator!

13 december 2012

Vanaf nu biedt gemeente Lelystad niet alleen de mogelijkheid om zelf je kavelbreedte te bepalen, maar ook om de hierbij horende kavelprijs te berekenen via de kavelcalculator op de Warande website. Een extra dienstverlening voor de aspirant Warande kavelkopers.

De kavelrekenmachine geeft een indicatie weer van het aantal vierkante meters van de kavel en de prijs. In de praktijk kunnen de vierkante meters enigszins afwijken van de praktijk. Dat komt doordat kavels niet altijd exact rechthoekig zijn maar aan verschillende zijden taps kunnen toelopen. Hierdoor kan de kavelprijs iets hoger uitkomen, maar nooit meer dan 4%. Via de gemeente kan de exacte grootte en de prijs van de kavel worden berekend. “Ik ben heel blij met deze extra dienstverlening voor de geïnteresseerde kavelkopers in Warande. Mensen willen vooral zelf bepalen wanneer en waar ze informatie ophalen. En met deze tool komen we hier aan tegemoet”, zegt wethouder Jop Fackeldey.

U bent van harte welkom om bij de gemeente de exacte maat voor u te laten uitrekenen. Dit kan zowel telefonisch, via 140320, via e-mail gemeente@lelystad.nl of persoonlijk in het stadhuis in Paviljoen Wonen en Ondernemen. Voor openingstijden kunt u kijken op de website:  www.lelystad.nl/nl/wonen/Contact_en_meer_informatie

De prijs van een kavel is € 242,00 per m2 exclusief BTW. De prijzen zijn gebaseerd op prijspeil 1 januari 2012 en worden jaarlijks geïndexeerd.

De kavelcalculator is te vinden op de website: www.lelystad.nl/kavelswarande


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − twaalf =Categorie: Nieuws

Tags: