Bets en Oudendorp Architecten gaat woningen aanbieden op bouwkavels in Warande

9 augustus 2018

De gemeente Lelystad heeft een reserveringsovereenkomst gesloten met Bets en Oudendorp Architecten uit Amsterdam voor de ontwikkeling van vrijstaande villa’s op een vijftal particuliere bouwkavels in de wijk Warande. Het gaat om de kavelnummers 96, 97, 132, 134  en 155 (zie kavelkaart Warande – Lelystad), die vooralsnog uit de kavelverkoop aan particulieren zijn genomen.

De gemeente Lelystad denkt met de uitgifte van zelfbouwkavels aan ontwikkelende partijen de woningbouw in Warande te versnellen om zodoende ook het eerste deelplan van deze nieuwbouwwijk af te kunnen ronden. In deelplan 1 is een groot aantal particuliere bouwkavels opgenomen. Na jaren van stagnatie op de woningmarkt, is de kavelverkoop aan zowel particulieren als ontwikkelende partijen ook in Lelystad sterk toegenomen.

In het eerste deelplan van Warande zijn momenteel nog circa 20 bouwkavels vrij beschikbaar. Wie op korte termijn zelf een huis wil bouwen in Lelystad moet dus snel zijn. Hiervoor kunt u terecht bij het Informatieplein Wonen in de hal van het Stadhuis, telefoon 0320-278555, wonen@lelystad.nl.

Bets en Oudendorp Architecten (bekend van het eveneens in Warande ontwikkelde project van de zwevende villa’s) legt momenteel de laatste hand aan de op de kavels te realiseren villa’s waaruit de woonconsument straks kan kiezen. Het worden moderne villa’s met grote raampartijen voor maximaal zon en licht in huis met een groot woonoppervlak op de begane grond. Tuinen georiënteerd op het zuiden. Zodra de villa’s en bijbehorende prijzen bekend zijn en de verkoop daarvan start, worden deze o.a. gepresenteerd op de website www.woneninlelystad.nl. U kunt ook de site van Bets en Oudendorp Architecten in de gaten houden: http://www.architectbna.nl/.

Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken? Mail dan naar info@architectbna.nl.

 
Categorie: Nieuws

Tags: