Beursaanbieding op ‘Eigen Huis’ trekt 15 potentiele kavelkopers

28 oktober 2015

De gemeente Lelystad heeft op 9, 10 en 11 oktober de woonmogelijkheden in Lelystad onder de aandacht gebracht op de beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers konden zich bij de stand van Kavelwinkel Lelystad bovendien inschrijven om binnen een halfjaar gebruik te kunnen maken van een speciale beursaanbieding. Vijftien mensen hebben dat gedaan.
De inschrijving op de beursaanbieding geeft deze 15 mensen het recht om bij aankoop van een bouwkavel in Lelystad de kosten van de benodigde omgevingsvergunning voor de bouw van de woning vergoed te krijgen. Al gauw een voordeel van enkele duizenden euro’s. De 15 inschrijvers hebben tot 12 april 2016 de gelegenheid de beursaanbieding te verzilveren.

Kavelwinkel
Geïnteresseerden in een woning in Lelystad, en in het bijzonder in het bouwen van een eigen huis op een particuliere bouwkavel, kunnen terecht bij Kavelwinkel Lelystad. Wie zich eerst wil oriënteren kan dat doen op www.woneninlelystad.nl. U vindt daar – naast alle nieuwbouwprojecten – ook het actuele aanbod aan lucratieve kavels, met name in Warande en Schoener-west.

Virtuele wandeling door maquette
Als u gebruik maakt van de op deze website gepresenteerde virtuele maquette van Warande kunt u daar gelijk ook zelf de afmetingen bepalen van de door u gewenste kavel en een concept van uw woning daarop plaatsen. Zo krijgt u meteen een goed beeld van uw mogelijk toekomstige woonplek. Tijdens een gesprek in de Kavelwinkel kunt u deze virtuele wandeling door de woonwijk Warande ook samen met een medewerker van de Kavelwinkel maken. Zij laat de door u gewenste kavel dan van alle kanten en door de dagen, nachten en seizoenen heen, zien.

Kom vrijblijvend langs bij Kavelwinkel Lelystad voor een informatief gesprek. Bel of mail voor het maken van een afspraak, tel. 0320-278555 of kavelwinkel@lelystad.nl. De Kavelwinkel is geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. De entree is aan Stadhuisplein 2A.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 2 =Categorie: Nieuws

Tags: