BEWONERS KRIJGEN SLEUTEL VAN ‘HET BOEKET’ IN WARANDE

10 oktober 2014

Na een korte bouwtijd van 3 maanden zijn op 8 oktober jl. de eerste zeven woningen van het project Het Boeket in Warande te Lelystad opgeleverd. De bouw is zeer voorspoedig verlopen. Volker Wessels heeft daarvoor gebruik gemaakt van het prefab bouwsysteem van PLUSwonen.Alle nieuwe bewoners ontvingen de sleutel van hun nieuwe huis. Wethouder Jop Fackeldey en Alex Voordes, directeur van VolkerWessels Vastgoed overhandigden de sleutel van de 7e en laatste woning officieel aan de heer De Vries en mevrouw De Boer.

De bouw en snelle oplevering van de woningen in het project Boeket is opnieuw een signaal dat de woningmarkt voorzichtig de positieve kant opgaat, ook in Lelystad. In aanwezigheid van alle bewoners van Het Boeket gaf de wethouder een korte uiteenzetting over het wonen in Lelystad en de bijzondere kwaliteiten van de woonwijk Warande.

“Warande biedt bewoners een ruim woningaanbod in een gevarieerde omgeving. Met water, bos en natuur in de directe omgeving, is wonen tegelijkertijd recreëren, ontspannen en beleven. De woonwijk zelf is nog volop in ontwikkeling, De crisis heeft weliswaar gezorgd voor vertraging van de bouwactiviteiten, maar de eerste tekenen van herstel zorgen voor optimisme dat we de wijk gefaseerd kunnen afmaken. Lelystad heeft met Warande een gouden bouwlocatie in handen; zowel voor de eigen inwoners die willen starten of wooncarrière willen maken als voor mensen die georiënteerd op de Randstad danwel het noorden of oosten van het land een ruim opgezette woonomgeving willen, maar wel met alle stedelijke voorzieningen bij de hand,” aldus Jop Fackeldey.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 16 =Categorie: Nieuws

Tags: