Bouw van nieuw woonconcept in Warande is begonnen

18 maart 2015

De bouw van 13 woningen volgens het door  de Lelystadse projectontwikkelaar Readyforliving ontwikkelde  ‘ontzorgprincipe’  is begonnen. Wethouder Jop Fackeldey van o.a. Wonen sloeg vrijdag 13 maart 2015 de eerste paal in aanwezigheid van de toekomstige bewoners.
Het gaat om, naar smaak van de koper, kant en klaar afgewerkte en ingerichte woningen. Klussen na oplevering is niet meer nodig. Meteen na de sleuteloverdracht kan de woning worden betrokken en kan er worden geleefd in Lelystads jongste woonwijk.

Snelle verkoop

Opmerkelijk is de snelle verkoop van de woningen, waarvan de toekomstige bewoners ook nog eens uit alle delen van het land afkomstig zijn. Binnen 4 maanden is er voor alle 13 woningen een koper gevonden. Ook voor andere door Readyforliving ontwikkelde woningtypen bestaat volop interesse. Van de ook in Warande te bouwen 8 twee-onder-een-kap woningen zijn er al 7 verkocht. De laatste is onder optie.  Readyforliving heeft plannen voor nog eens 9 rijwoningen in Warande. Daarnaast gaat Readyforliving woningen volgens hetzelfde principe bouwen in de wijk HanzePark.

Wethouder Fackeldey feliciteerde zowel de toekomstige bewoners als de ontwikkelaar met de te bouwen woningen. “De woningmarkt trekt aan. Maar om daarvan te profiteren moet je ook een goed product neerzetten. Readyforliving  is een ontwikkelaar die goed aanvoelt wat de woonconsument van nu wil. En die doorheeft dat als je dat woonproduct ook nog eens kunt neerzetten in een stad die in de basis al op orde is, zich nog volop aan het ontwikkelen is, met perspectieven voor de toekomst, dan kan succes niet uitblijven. Ontwikkelaar en bewoners hebben dan ook het grootste gelijk met hun keuze. De snelle verkoop en de bouwstart vandaag bewijzen dat.”

Informatie

Meer informatie over het woonconcept van Ready for living kunt u vinden op website www.livinginwarande.nl  en op www.readyforliving.nl  . Een overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Lelystad staat op www.woneninlelystad.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =Categorie: Nieuws

Tags: