Bouwbedrijf Noordersluis bouwt koopappartementen Brederstate Lelystad

1 juni 2018

Binnenkort start de verkoop van Brederstate, een luxueus appartementencomplex op de hoek van woonwijk De Landerijen in Lelystad. Bouwbedrijf Noordersluis realiseert dit hoogwaardige woongebouw, dat bestaat uit 34 twee- en driekamer appartementen.

Bouwen in eigen stad is het leukst

“Bouwen doen we al jaren, maar iets realiseren in je eigen stad is toch het leukste!”, aldus Alinda Boeve, directielid van Bouwbedrijf Noordersluis. Enkele jaren geleden heeft 4D architecten het plan ontworpen voor een combinatie van woningen en een appartementencomplex. De woningen van Brederstate zijn al gerealiseerd, op 21 juni gaan de appartementen in de verkoop. Alinda vervolgt: “Als je vanaf Dronten naar Lelystad rijdt dan zie je op het puntje van De Landerijen het braak liggende stuk grond. Het is nu tijd om op de laatste kavel in de Landerijen dit complex te realiseren. Lelystad is er klaar voor en wij ook!”

Bos op loopafstand

Het complex is gesitueerd aan de rand van de populaire woonwijk De Landerijen, op een loopafstand van het Geldersehout en is vanuit de hoger liggende appartementen goed te zien, nabij de A6 en straks het Lelystad Airport.

9 typen appartementen

Het appartementencomplex heeft een prachtige architectonische uitstraling die goed bij de nabij gelegen bestaande bouw past, het complex bestaat uit 6 verdiepingen en er is keuze uit 9 verschillende type appartementen. De appartementen hebben een oppervlakte van tenminste 92 m2 en zijn inclusief keuken en badkamer. Alle appartementen hebben een eigen ‘wintertuin’ waar je het grootste deel van het jaar fijn buiten kunt zitten. Enkele hebben een dakterras of balkon. Ieder appartement heeft een eigen inpandige berging en parkeerplaats. De verkoopprijzen zijn vanaf € 219.500,- v.o.n.

Bouwbedrijf Noordersluis wil begin 2019 starten met de bouw. De verwachting is dat de appartementen begin 2020 opgeleverd zullen worden. Er is een projectwebsite gemaakt om belangstellenden te informeren. De verkoop is in handen van De4Linden Makelaardij en Makelaardij de Boer. Op 21 juni organiseren de makelaars een start verkoop bijeenkomst.

Meer informatie
Categorie: Nieuws

Tags: