Bouwstart 10 eengezinswoningen Hanzepark markeert groeiende woningmarkt

29 januari 2016

Samen met wethouder Wonen, Jop Fackeldey, vierden tien toekomstige bewoners de bouwstart van hun woningen in de steeds populairder wordende wijk HanzePark. Nu de woningmarkt aantrekt, groeit de interesse bij bouwers en ontwikkelaars om ook in Lelystad de woningbouwmogelijkheden te benutten. De succesvolle verkoop van 10 eengezinswoningen aan de straat Hanzepark in de gelijknamige wijk door de lokale ontwikkelaar Readyforliving bewijst het gelijk dat ook Lelystad van die groeiende markt profiteert. Readyforliving is al langer actief op de Lelystadse woningmarkt. Zij bieden de klant een – naar de smaak van de koper – kant en klare woning aan, met inrichting en al. In de verkoopprijs is de afwerking van de woning meegenomen. Daarbij heeft de koper alle keuzevrijheid. Hij/zij kan bijvoorbeeld kiezen uit gestucte of gespoten muren, een parketvloer of laminaat; ook de keuze van keuken en badkamer is aan de koper. Klussen na oplevering van de woning is niet meer nodig. Kopers kunnen meteen verhuizen en hun woning betrekken.

Vervolg
Het project van de 10 eengezinswoningen is een vervolg op 13 eerder gebouwde woningen door Readyforliving aan de Rigastraat in HanzePark. Ook in de wijk Warande biedt Readyforliving woningen aan die volgens het kant-en-klaar concept worden gebouwd.

Wethouder Fackeldey is blij met de groeiende belangstelling voor nieuwbouw in Lelystad. “Lelystad is om te groeien op termijn afhankelijk van een vestigingsoverschot. Het is nu – met een aantrekkende economie –  dan ook tijd om Lelystad met een onderscheidend woningaanbod en met de woonkwaliteiten die de stad biedt goed neer te zetten. Daarin zoeken we de samenwerking met marktpartijen. We zijn volop met hen in gesprek om met aansprekende woonproducten te komen die we kunnen realiseren op de diverse ontwikkellocaties. Daarvan zijn HanzePark en Warande de belangrijkste, met de meeste ruimte.”

Naar verwachting worden de tien eengezinswoningen van Readyforliving aan de Hanzepark na de zomer 2016 opgeleverd. Wie meer wil weten over wonen en het woningaanbod  in Lelystad kan terecht op de website www.woneninlelystad.nl. Het woningbouwconcept van Readyforliving wordt toegelicht op
www.readyforliving.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − dertien =Categorie: Nieuws

Tags: