City Marketing Lelystad zoekt ambassadeurs die de stad laten zien

24 mei 2017

Wilt u als trose Lelystedeling graag laten zien met hoeveel plezier u in Lelystad woont? Misschien bent u dan de juiste persoon om met behulp van het beschikbare ‘gastvrijheidsbudget’ uw vrienden, kennissen of andere mensen uit uw relatienetwerk uit te nodigen voor een dagje Lelystad.

City Marketing Lelystad (CML) zoekt ambassadeurs die vol trots hun stad willen laten zien. En dat mag van alles zijn! Wat de ambassadeurs willen laten zien, beleven of proeven mogen ze zelf beslissen. CML draagt een vast bedrag bij en dat kan een ieder eventueel naar wens zelf aanvullen. Enige dat de ambassadeur hoeft te doen is enkele ervaringen van het dagje Lelystad vastleggen. Dat mag in de vorm van tweets, filmpjes op Youtube, foto’s, een schilderij, gedicht, korte novelle, etc. Elke vorm mag. Uiteraard is het niet de bedoeling dat het als familie uitje wordt ingestoken. CML vraagt de ambassadeurs vooraf om een korte motivatie, een voorgesteld dagprogramma en de samenstelling van de groep die hiervoor naar Lelystad komt.

Rechtenvrij voor marketing
De leuke foto’s en andere uitingen van de ‘dagjes Lelystad’ vanuit het gastvrijheidsbudget worden door CML gebruikt voor de beeldvorming van de stad. Dat is dan ook een voorwaarde voor deelname, de ambassadeurs geven CML toestemming deze te publiceren en rechtenvrij te gebruiken. De beelden dragen bij aan het doel om Lelystad bij meer mensen van buiten op het netvlies te krijgen als potentiële woonplaats.

Aanmelding
Bent u zo’n ‘gastvrije ambassadeur’? Meld u dan met uw gegevens, korte motivatie en voorgesteld dagprogramma aan bij CML via info@citymarketinglelystad.nl of bel 0320-262404. Uit de aanmeldingen maakt CML een selectie. Zij kunnen dan vervolgens met een leuke bijdrage of opgewaardeerde Lelypas met hun gezelschap op verkenning in en door avontuurlijk en verrassend veelzijdig Lelystad.
Categorie: Nieuws

Tags: