Derde fase L-wonen gaat in verkoop

28 juni 2016

Vrijdag 1 juli 2016 gaat de 3e fase van het project L-wonen nabij het Lelycentre van start. Geïnteresseerden zijn die dag 9.00 tot 11.00 uur van harte welkom op de kantoren van de verkopende makelaars: Makelaardij De 4 Linden en ‘de actieve makelaar’ De Boer Makelaardij. Voor elke belangstellende ligt met een documentatiemap met informatie over de woningen klaar.Het project L-wonen bestaat uit totaal 54 eengezinswoningen. De 1e en 2e fase van respectievelijk 14 en 16 woningen zijn klaar en verkocht. De 3e en laatste fase omvat 24 woningen.

Woningtypen

Er is keuze uit drie verschillende typen woningen:

  • Type A (8 stuks) heeft een oppervlakte van 88 m² op een kavel van … m2 . De woningen hebben op de begane grond een entree, ruime woonkamer en open keuken. De eerste verdieping telt standaard twee grote slaapkamers en een badkamer. De ruime zolder kan naar eigen wensen worden ingedeeld. De woningen kosten € 145.000 v.o.n.
  • Type B (14 stuks) is groter met een oppervlakte van 101 m². De eerste verdieping heeft standaard 3 slaapkamers. Op de zolder is het mogelijk om een aparte technische ruimte te maken. Door een dakkapel en/of dakraam te plaatsen kan hier een of twee extra kamer(s) worden gemaakt. De kosten van dit type bedragen €156.400– v.o.n.
  • Type B – Torenwoning (2 stuks) is nog weer groter. De grondoppervlakte van deze woning is 118 m² . De begane grond bestaat uit een grote woonkamer en ee woon-/leefkeuken. De eerste verdieping heeft ook hier 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime tweede verdieping is geheel naar eigen smaak in te richten, bijvoorbeeld als een extra opberg- of hobbyruimte. In de technische ruimte is er plaats voor de wasmachine. De torenwoning kost € 164.900 v.o.n.
  • Woonklaar pakket

Wie geen zin of tijd heeft om te klussen, kan gebruikmaken van het Woonklaar pakket. Je krijgt dan een complete keuken met apparatuur. Wand- en vloerafwerking in huis zijn dan ook geregeld. Ook een uitbouw, dakraam en dakkapel zijn optioneel mogelijk. Bij de verkopende makelaars zijn alle indelings- en uitbreidingsmogelijkheden bespreekbaar.

Meer informatie

L-wonen is een project van V.O.F. het Maerlanthuis, een combinatie van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. en LATEI projectontwikkeling.

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite: www.l-wonen.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =Categorie: Nieuws

Tags: