Diamond Villa’s’ op kavels Warande in verkoop

24 augustus 2018

Bets en Oudendorp Architecten hebben 3 ‘juwelen’ van villa’s ontworpen voor de Lelystadse woonwijk Warande. De woningen worden op de markt gebracht onder de naam ‘Diamond Villa’s’. De 3 verschillende typen villa’s zijn zo ontworpen dat ze maximaal profiteren van zon- en daglicht en dragen daarom de schitterende namen Ruby, Jade en Sapphire. Voor realisering van de villa’s heeft het architectenbureau vijf bouwkavels beschikbaar (*). De villa’s gaan zaterdag 15 september in verkoop. Voor een eerste impressie en indicatie van de prijzen van de woningen kijkt u op woneninlelystad.nl.

Alle Diamond Villa’s zijn ruim van opzet en worden onder hoogwaardige architectuur gebouwd. De villa’s beschikken over grote raampartijen. De kavels waarop deze villa’s worden gebouwd hebben een grootte van 386m2 tot 509 m2. Alle tuinen zijn gericht op het zuiden. Door tal van extra opties zijn de villa’s helemaal te personaliseren naar de eigen gewenste woon- en leefstijl. Ook over de kleur van het metselwerk, van de kozijnen en de houten ribben in de gevel kan worden meebeslist.

Start verkoop

De villa’s gaan zaterdag 15 september in verkoop. Belangstellenden zijn die dag tussen 11.00 en 13.00 uur welkom op het kantoor van Buisman Makelaars aan de Zilverparkkade 15 in Lelystad. Wie alvast meer informatie wil, kan contact opnemen met Buisman Makelaars: 0320-202040. Of stuur een mail naar Bets en Oudendorp Architecten via info@architectbna.nl.

(*) Het gaat om de bouwkavels met de nrs. 96, 97, 132, 134 en 155. Zie hiervoor de kavelkaart Warande.

Of bekijk hier de woningen:

Sapphire
Jade
Ruby
Categorie: Nieuws

Tags: