Digitale brochure laat woonmogelijkheden nieuwbouwwijk Warande zien

27 februari 2015

De gemeente Lelystad heeft een digitale brochure uitgebracht over de woonwijk Warande. Warande is Lelystads jongste nieuwbouwwijk met ruimte voor ruim 8.500 woningen. De eerste 300 woningen zijn inmiddels gebouwd. Met het recent aantrekken van de woningmarkt, komen ook nieuwe woningbouwontwikkelingen en initiatieven voor het bouwen van een eigen huis op een van de vele beschikbare bouwkavels in Warande los. De nieuwe brochure informeert potentiële kopers over de wijk Warande en toont de diversiteit aan woonmogelijkheden in deze wijk. Aan de totstandkoming van de brochure hebben de huidige bewoners van de wijk Warande meegewerkt. Zij zijn gefotografeerd in de eigen woonomgeving en één gezin vertelt in een filmpje over hun woonervaring. De brochure geeft interessante links naar nieuwbouwprojecten op de woonmarketingsite www.woneninleystad.nl, naar de mogelijkheden van groepsbouwen (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) en naar de digitale maquette die van deelgebied 1 van de wijk is gemaakt. In deze maquette kunnen toekomstige bewoners hun eigen kavelgrenzen bepalen en op hoofdlijnen de door hun gewenste woning op de kavel van hun voorkeur neerzetten.

De brochure licht verder de stedenbouwkundige opzet van de wijk toe. Zo bevat het onder andere een verwijzing naar het door de gemeenteraad vastgestelde beeldregieplan en geven een structuurkaart, een verkeerskaart, een hondenkaart en een speelplekkenkaart een beeld over de gedachte inrichting van de wijk. Een inrichting die naarmate Warande verder bebouwd wordt, steeds vastere vormen aanneemt.

Meer weten over Warande?
De digitale brochure over Warande is gepubliceerd op deze pagina
Voor meer informatie over Lelystad en/of Warande kunt u terecht in het Stadhuis van Lelystad, Daar vindt u ook de Kavelwinkel en kunnen ze u alles vertellen over wonen in Lelystad.  Informatie over de huidige wijk Warande kunt u vinden op www.lelystad.nl/warande.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden voor u in Warande? Vraag gerust! Kom langs bij de Kavelwinkel in het Stadhuis. Bel met 14 0320 of e-mail naar kavelwinkel@lelystad.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =Categorie: Nieuws

Tags: