Digitale maquette helpt koper bij keuze van kavel in Warande

27 juli 2015

De gemeente Lelystad heeft een vereenvoudigde versie laten maken van de digitale maquette van de woonwijk Warande. Een uitgebreide versie die een pc met zwaardere systeemeisen vergt is al eerder gelanceerd en wordt o.a. gebruikt door medewerkers van de Kavelwinkel in het Stadhuis.  De nieuwe ‘light versie’ heeft iets minder functionaliteiten, maar werkt vanaf elke pc. Met de digitale maquette kan een virtuele reis door Warande worden gemaakt. Toekomstige bewoners krijgen zo een indruk van hoe de wijk eruit komt te zien.
De maquette wordt ingezet als marketinginstrument en is vooral bedoeld om toekomstige kopers van een woning of bouwkavel een beeld van de wijk te geven en de flexibiliteit in de grootte van de af te nemen kavel en de bebouwingsmogelijkheden te laten zien. Mensen die geïnteresseerd zijn in een kavel kunnen met behulp van de maquette thuis experimenteren met de grootte van de af te nemen kavel en met het ontwerp van de woning die zij daarop willen bouwen. Keuzevrijheid en flexibiliteit voor de toekomstige bewoner staan voor de gemeente Lelystad daarbij voorop.

De maquette toont het eerste deelgebied van Warande waar plaats is voor 1.500 woningen.

Flexibele kavels
Lelystad biedt in Warande de mogelijkheid om een kavel naar eigen wens af te nemen. De te koop zijnde kavels kunnen naar wens groter en breder of juist smaller worden afgenomen. Met behulp van de digitale maquette kunt u zelf de kavelgrenzen verschuiven. Bij het verschuiven loopt de bijbehorende kavelprijs in beeld mee. Zo weet u meteen wat de kavel kost.

Binnen de maquette kunt u een door u gewenst woningtype op de kavel plaatsen en deze in vorm, volume en omvang laten variëren. U kunt met behulp van de maquette ook spelen met de positie van de woning op de door u gewenste kavel. Met alle mogelijkheden die de digitale maquette biedt, krijgen kopers van een kavel in Warande een goed beeld van hun toekomstige woonsituatie. Dat helpt bij het nemen van een koopbeslissing.

Maak een afspraak, kom naar de Kavelwinkel!
Wie op basis van de virtuele reis door Warande geïnteresseerd is woningbouwmogelijkheden in Warande, is van harte welkom in de Kavelwinkel. De Kavelwinkel is – met het Ondernemersplein – gehuisvest in het Stadhuis, met een eigen ingang vanaf het Stadhuisplein. In de Kavelwinkel kan ook de uitgebreide versie van de digitale maquette worden bekeken. Deze laat bijvoorbeeld ook de kavel door de seizoenen heen met daarbij behorende zon- en schaduwwerking op de kavel zien.

Zowel de ‘light versie’ als de met meer functionaliteiten uitgeruste  uitgebreide versie is beschikbaar gesteld op de website www.woneninlelystad.nl. Er wordt nog gewerkt aan een versie van de maquette die ook op zg. ‘mobiele devices’ (iPad, iPhone e.d.) werkt. Naar verwachting is de ontwikkeling daarvan einde van dit jaar gereed. Van de virtuele reis door de 3D maquette van Warande is ook een animatiefilmpje gemaakt die op de woonsite te bekijken is.

Meer informatie
Medewerkers van de Kavelwinkel helpen belangstellenden voor een kavel graag verder met aanvullende informatie, al dan niet met behulp van de digitale maquette. De Kavelwinkel is geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en bereikbaar op tel.nr. 0320-278555 en/of via de mail op info@kavelwinkel.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 12 =Categorie: Nieuws

Tags: