Dinsdag 20 februari informatieavond over huurappartementen volgens ‘SliM’ woonconcept

19 februari 2018

Er zijn plannen voor de bouw van 42 appartementen op het nu nog braak liggende terrein tussen de straten Rigastraat, Kopenhagenlaan en Bruggestraat in de wijk HanzePark. SliM Appartementen gaat een woongebouw op deze locatie op de markt brengen onder de naam ‘Kopenhagen’. Zowel omwonenden als geïnteresseerden in een van de te realiseren appartementen, zijn dinsdag 20 februari welkom op de informatieavond in het stadhuis.

Vrije sector huurappartementen

Het gebouw ‘Kopenhagen’ bestaat uit vrije sector huurappartementen waar de bewoner wordt ‘ontzorgd’, met extra aandacht voor comfort. ReadyforLiving is ontwikkelaar van het gebouw en heeft een aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend.

Omwonenden zijn uitgenodigd voor een informatieavond. Ontwikkelaar ReadyforLiving licht daar het plan voor het appartementengebouw toe. Verhuurder SliM Appartementen vertelt meer over het woonconcept. Vertegenwoordigers van de gemeente Lelystad zijn aanwezig voor informatie over de te doorlopen procedure en – na realisering van het woongebouw – over de inrichting van de openbare ruimte.

Vrije inloop

De informatiebijeenkomst is op basis van vrije inloop. Tussen 17.30 en 19.30 uur zijn omwonenden en geïnteresseerden welkom op het Informatieplein Wonen & Ondernemen in de hal van Stadhuis Lelystad.

De inloopavond staat ook open voor mogelijke geïnteresseerden in de te bouwen appartementen. Zij kunnen zich als belangstellende inschrijven op de website van SliM Appartementen.
Categorie: Nieuws

Tags: