Duin en Water: (half)vrijstaande huizen in een duinlandschap in Lelystad

18 maart 2020

Vrijstaande en halfvrijstaande huizen die je naar jouw wensen kunt ‘optuigen’, in een duinlandschap. Je vindt ze in Duin en Water, een bijzonder nieuwbouwproject in een duinachtige omgeving in Lelystad. Duin en Water ligt in woonpark Houtribhoogte, grenzend aan een jachthaven en op vijf minuten fietsen van Batavia Kwartier, met zijn jachthaven en fashion outlet.

Woningen die je naar eigen wens kunt optuigen

De woningen in Duin en Water zijn zogeheten groeiwoningen. Die woningen kun je als koper helemaal naar eigen wens verder optuigen. Standaard zijn de woningen tweelaags met een plat dak. Maar dit kun je dus laten ‘groeien’ met diverse uitbreidingen. Zoals een halve of hele extra woonlaag, een uitbouw met slaapkamer en badkamer (waarmee je huis levensloopgeschikt is) of een garage. Verder kies je ook je eigen architectuurvariant, gevelsteen en houtkleur. De eerste fase van Duin en Water telt straks 24 halfvrijstaande en vrijstaande huizen. Deze fase gaat komende zomer (2020) in verkoop. In totaal krijgt het project 122 huizen.

Wonen in een wild duinlandschap

De naam Duin en Water zegt alles over de omgeving. Het project verrijst in een wild duinlandschap, aan slingerende klinkerstraatjes. Dat duinachtige landschap strekt zich bovendien uit over een oppervlakte van maar liefst zo’n 10.000 vierkante meter.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven over Duin en Water? Schrijf je dan via de projectsite in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws.
Categorie: Nieuws

Tags: gezinswoningen Kust Levensloopbestendig Nieuwbouwproject vrijstaande woning