Eerste kavels onder optie in De Olmen in Warande

30 juni 2020

Kavels in De Olmen

In De Olmen in Warande zijn de eerste kavels onder optie. Nadat met de hiervoor ingelote belangstellenden kavelgesprekken zijn gevoerd, is vanaf 13 juli bekend welke kavels beschikbaar zijn of blijven voor verkoop.

 

Geïnteresseerden in een bouwkavel konden zich in de periode van 10 tot 24 juni via de website www.kavelsinwarande.nl laten informeren over en inschrijven voor een kavel naar keuze. Diezelfde woensdagmiddag werd door notariskantoor FKJ in Lelystad de loting verricht. De deelnemers die zijn ingeloot hebben een optie op de kavel van hun keuze. Alle deelnemers zijn inmiddels op de hoogte gesteld en de gesprekken met de optanten zijn ingepland.

 

Twee verschillende woonsferen
De kavels liggen midden in het wijkgroen en aan water dat de wijk omsluit. Het bosgebied Hollandse Hout, de Oostvaardersplassen die samen met het nabije Marker- en IJsselmeer deel uitmaken van het nieuwe Nationaal Park Nieuw Land grenzen aan de nieuwe woonwijk Warande. De 23 nieuwe kavels liggen in twee woonbuurten die in ontwikkeling zijn (De Olmen-Waterfront en De Olmen- Olmenkwartier) met elk hun eigen woonsfeer. De ene buurt krijgt de uitstraling van een Mondriaans tuindorp gebaseerd op de principes van architect Piet Mondriaan; de andere volgt de principes van het ‘aards modernisme’: woningen in een decoratieve stijl, met gestileerde lijnen en vormen die ontleend zijn aan de natuur.

 

Resterende kavels en informatie

Wilt u ook dichterbij de natuur wonen? Dat kan in Warande! Meer informatie over het gebied waar de kavels liggen kunt u vinden op www.kavelsinwarande.nl. De inschrijving voor de kavels in De Olmen is op dit moment gesloten. Als alle gesprekken met de optanten zijn gevoerd, worden de resterende kavels vrijgegeven via de kavelkaart op deze website. Dit zal medio juli zijn.

Ook kunt u kijken op deze website voor de verschillende nieuwbouwprojecten in Warande.
Categorie: Nieuws

Tags: gezinswoningen kavels Levensloopbestendig tweekapper vrijstaande woning Wonen aan het water