Eerste sleutel overhandigd aan bewoners City Living Lelystad

21 juli 2016

In Hanzepark, op loopafstand van het station en het centrum van Lelystad, zijn 14 woningen ontwikkeld aan de Lübeckstraat onder de passende naam: ‘City Living Lelystad’.

Realisatie

De woningen zijn gerealiseerd door Holtkamp Projectontwikkeling en Bouwbedrijf Salverda, en zijn aangekocht door belegger GREEN uit Alphen aan den Rijn, die de woningen aanbiedt als huurwoningen in de vrije sector en daarmee inspeelt op een vraag vanuit de markt.

Beleggershuurwoningen

Met de woningen wordt voorzien in een behoefte aan kleinschalige ontwikkelingen op de juiste locaties. De woningen zijn energiezuinig, hebben een luxe afwerkingsniveau en bieden volop ruimte om luxe en comfortabel te leven in het hart van Lelystad. De besloten tuinen met eigen berging en parkeerplaats bieden extra wooncomfort.

Belegger GREEN kocht de 14 woningen aan en biedt deze aan als huurwoningen in de vrije sector. Alle woningen zijn al voor de oplevering verhuurd.

Op zoek naar woning in Lelystad

De eerste huurders, mevrouw Van der Ster en de heer De Ridder ontvingen op woensdag 20 juli 2016 de sleutel van hun nieuwe huurwoning uit handen van wethouder Jop Fackeldey: “We wilden graag in Lelystad wonen en waren al een tijdje op zoek naar een geschikte woning in Lelystad. We zijn naar een open dag over dit project geweest en hebben ons toen direct ingeschreven. Daarna was het best spannend om af te wachten of je in aanmerking komt voor de woning. We waren dan ook ontzettend blij toen we hoorden dat we deze woning konden huren.” aldus het uit Noord-Holland afkomstige stel.

Vraag vanuit de markt

Wethouder Fackeldey is blij dat GREEN met deze betaalbare vrije sector huurwoningen inspeelt op een vraag vanuit de markt: “Het gaat weer goed met de Lelystadse woningmarkt. Zo viel gisteren ook in de Telegraaf te lezen. Maar voor mensen die willen (of om welke reden dan ook moeten) huren, maar niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning is het soms lastig een geschikte woning te vinden. Ik feliciteer jullie dan ook van harte met deze nieuwe huurwoning. Jullie betrekken hier een heerlijk huis op een ontzettend leuke plek. Een mooie ruime woning met alle comfort op nog geen steenworp afstand van het centrum. Dat is wat deze wijk, Hanzepark, uniek maakt en zeer gewild.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 6 =Categorie: Nieuws

Tags: