EFY Group bouwt 22 grachtenwoningen aan Haagwinde

18 december 2017

Begin september 2017 kondigde de gemeente Lelystad aan dat EFY Group het beste woningbouwplan heeft ingediend voor de bouwlocatie aan de Haagwinde, nabij MFA Warande. De verkoop van de 22 grachtenwoningen begint zaterdag 13 januari van 11:00 tot 13:00 uur bij Buisman makelaars aan de Zilverparkkade 15 te Lelystad. Prijzen vanaf €257.950,-.

Niels de Vries van het bureau ‘Zaak van NN’ uit Apeldoorn heeft de woningen ontworpen. De grachtenwoningen hebben een eigentijdskarakter en bieden veel leefruimte. Het merendeel van de woningen grenst aan het water en is voorzien van tuin met kadewand. Er is keuze uit 6 verschillende typen woningen, van een extra ruime hoekwoning tot grootste tussenwoning met splitlevel. Een van de vele mogelijkheden is het creëren van een dakterras waardoor ‘Sing’ past bij de sfeer en uitstraling van Warande.

Met de keus voor een van de woningen van Sing woon je straks omarmd door natuur, omringd door water en met alle voorzieningen binnen handbereik. In Warande de jongste wijk van Lelystad kan jij met je gezin alle kanten op.

Kijk hier voor meer informatie over het project Sing.
Categorie: Nieuws

Tags: