Nog enkele kavels beschikbaar voor populaire tweekapper in Warande

20 september 2017

Tweekapper in Warande

Kavels voor twee-onder-een kap woningen in Warande zijn geliefd. Omdat er veel vraag naar is zijn de bouwlocaties hiervoor dit jaar uitgebreid. Momenteel is er nog een aantal kavels beschikbaar voor een tweekapper, waarop u samen met een bouwpartner een riante woning met ruime tuin kunt realiseren.

Kavelkaart tweekappers

Van de in totaal 21 locaties waarop tweekappers kunnen worden gebouwd, zijn er nog 6 (dus 12 woningen) beschikbaar. Op de kavelkaart van de gemeente kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn. De ‘onder optie-kavels’ kunnen fluctueren. Voor de laatste stand van zaken kunt u contact opnemen met het Informatieplein Wonen in het stadhuis.

Medebouwer gezocht

Momenteel worden er voor 2 kavels nog een medebouwer gezocht. Zo biedt Sloterwijk & Heinen een compleet afgewerkte royale tweekapper, aan vanaf 290 duizend v.o.n. op een kavel van 268m2 of 275m2. De woningen van 6 meter breed en 12 meter diep worden opgeleverd inclusief inrichting, waaronder: luxe keuken met inbouwapparatuur, modern toilet en badkamer, vloerverwarming op begane grond en badkamer, hardhouten kozijnen inclusief schilderwerk, stompe deuren, zonnepanelen, buitenkraan.

Diverse bouwstijlen mogelijk

Op de kavels die de gemeente in Warande aanbiedt, kan gevarieerd worden gebouwd. Laat u op het Informatieplein Wonen van de gemeente in de hal van het stadhuis informeren over de mogelijkheden. Medewerkers laten u die graag zien. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur, tel. 0320-278555, wonen@lelystad.nl.
Categorie: Nieuws

Tags: tweekapper Warande