Fase 2 De Jonge Mondriaan 13 juni in verkoop

12 juni 2020

De Jonge Mondriaan

Projectontwikkelaar Meacasa start zaterdag 13 juni in samenwerking met Makelaardij Van der Linden en Kam & Bronotte makelaars de verkoop van de laatste 7 Urban Villa’s in de nieuwe woonwijk Warande te Lelystad. Het project “De Jonge Mondriaan” fase 2 bestaat uit twee verschillende woningtypes. Vanaf € 359.000 v.o.n. voor een geschakelde twee-onder-één kap en vanaf € 419.000 v.o.n. voor een vrijstaande woning.

 

Urban Villa’s
Deze zeer ruime Urban Villa’s worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 246m2 tot 346 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van vier tot maar liefst zes. Ook een slaapkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

 

Start verkoop op bouwlocatie
Zaterdag 13 juni van 10.00 tot 12.00 uur start de verkoop op de bouwplaats in Warande. Op de bouwplaats is zowel ruimte binnen als buiten beschikbaar om voldoende afstand in acht te kunnen nemen. De bouwplaats is het beste bereikbaar via de Buizerdweg. Als u vanaf de Buizerdweg de hoofd(bouw)weg van de Warande volgt, ziet u na circa 200m de bouwplaats en het bouwbord met bovenstaande impressie aan uw rechter hand.

 

Aanmelden start verkoop

Aanmelden voor de start verkoop is gelet op de actuele gezondheidssituatie zeer gewenst. U kunt zich aanmelden via de website van Meacasa.

 

Lees meer over fase 2 van de Jonge Mondriaan
Categorie: Nieuws

Tags: Nieuwbouwproject tweekapper vrijstaande woning Warande