Feestelijke start bouw 18 vrije sector huurwoningen in rand HanzePark

14 juni 2018

Dinsdag 12 juni heeft wethouder Ed Rentenaar het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van 18 ééngezinswoningen aan de Schouw 37-39, aan de rand van HanzePark in Lelystad. Op de locatie van het voormalige verzorgingshuis De Ankerplaats heeft ReadyforLiving 18 vrije sector huurwoningen ontwikkeld.

Groeiende interesse beleggers

Wethouder Rentenaar is tevreden met de groeiende interesse van institutionele en nationaal opererende beleggers in Lelystad. ‘Goede verbindingen en faciliteiten, maar ook de juiste woonproducten verleiden steeds meer beleggers te investeren in Lelystad. Een goede ontwikkeling,’ aldus de Lelystadse wethouder.  

De 18 huurwoningen worden opgenomen in het Huurwoningen Nederland Fonds van Credit Linked Beheer BV. ‘De huizen worden volledig ReadyforLiving afgewerkt, zoals mensen dat ook gewend zijn van onze koopwoningen’ zegt Radboud de Jong van ReadyforLiving. ‘De huizen zijn voorzien van een luxe keuken, luxe badkamer en vloer- en wandafwerking. Huurders kunnen er na oplevering direct gaan wonen. Klussen is niet nodig.’

Dudok-architectuur

De woningen worden gebouwd in de voor HanzePark typerende ‘Dudok-architectuur’. Realisatie is in handen van twee échte Lelystadse bedrijven: ReadyforLiving als ontwikkelaar en Noordersluis Bouwgroep als aannemer. Buisman Makelaars Lelystad is verantwoordelijk voor de verhuur van de woningen. Oplevering is naar verwachting in het voorjaar van 2019.

 
Categorie: Nieuws

Tags: