Voor hetzelfde geld meer woonruimte?

Toe aan een grotere tuin?

Wonen in de natuur, dicht bij Almere?

Meer ruimte voor hetzelfde geld?

Ruime kavels in een prachtige omgeving

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Een grote woning buiten Amsterdam

Denk je dat meer woonruimte voor hetzelfde geld onmogelijk is? Door de krapte op de woningmarkt in de grote steden lijkt dit zo, maar niets is minder waar. In Lelystad vind je volop goed onderhouden en ruime woningen die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Je woont in een mooie en natuurrijke omgeving, maar bent in een mum van tijd in Amsterdam.

Lelystad is gelegen op een ideale locatie. De stad ligt midden in de natuur en je bent zo bij het prachtige IJsselmeer of de Oostvaardersplassen. Bijna even snel ben je in de grotere steden, zoals Almere of Amsterdam. Daarnaast heeft deze bloeiende stad een zeer uitgebreid woningaanbod, culturele voorzieningen, goede restaurants en een fashion outlet.

Goedkoop wonen bij de Randstad

Heb je altijd al een ruim huis met een tuin gewild? In Amsterdam blijft dat voor de meeste mensen een droom. In Lelystad echter, kun je al je woonwensen laten uitkomen! Heerlijk ruim wonen in een van de vele groene wijken. Voor een goede prijs heb je een mooie woning midden in de natuur. En dat allemaal vlak bij de Randstad in een gebied met veel werkgelegenheid.

Sharwankumar & Ansala

"Sharwankumar neemt de trein naar zijn werk in Amsterdam. ‘Ik hoef maar vijf minuten naar het station te lopen!"

Jeroen & Thea

"Nooit eerder aan Lelystad gedacht, maar toen we dit huis zagen wisten we dat het goed zat!"

Rens

"In het begin hield ik me afzijdig van het leven in de stad, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat de stad veel te bieden heeft."

Nieuwbouw in Lelystad

Lelystad is een stad in ontwikkeling met volop nieuwbouwprojecten. Of je nou een leuke eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk zoekt of een appartementje midden in het centrum: je vindt jouw droomwoning ongetwijfeld in deze steeds populairder wordende stad.

Bekijk nieuwbouwprojecten

Bestaande bouw

Wil je snel verhuizen en niet wachten tot je nieuwe woning gebouwd is? Lelystad heeft ook een breed aanbod aan bestaande woningen waar je direct in kunt.

Kavels Lelystad

Bouw je liever je eigen woning, zodat je helemaal zelf kunt bepalen hoe deze eruit komt te zien? In Lelystad zijn er volop vrije bouwkavels, waarop je jouw woonwensen in vervulling kunt laten gaan. Je koopt al een kavel vanaf € 317,- per vierkante meter of voor een vastgestelde prijs voor de kavel.

Woonnieuws & nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Informatieplein Wonen & Ondernemen

Neem contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen voor meer informatie over wonen in Lelystad en het kopen van een zelfbouwkavel.

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur

Amsterdam woont

Op zoek naar een huis in de regio van Amsterdam? Lelystad is partner van Amsterdam Woont