Hoek- en tussenwoningen Grandioos Wonen in Warande in verkoop

6 juli 2021

Grandioos wonen

Op 1 juli is de tweede fase van Grandioos Wonen in Warande, een project van ReadyforLiving, in verkoop gegaan. Het gaat om 10 compleet woonklare hoekwoningen van 133 m2 en 30 tussenwoningen van 90 m2. Afgelopen maand ging ReadyforLiving al in verkoop met de twee-onder-één-kapwoningen van dit project en de vrijstaande woning. In totaal bevat Grandioos Wonen 59 woningen, die naar verwachting in 2022 gebouwd zijn.

 

Ligging

De woningen komen in het gedeelte De Olmen – Buizerdweg, aan de Buizerdlaan. Vlakbij de voorzieningen zoals de supermarkt en Kindcentrum Warande. En met de Oostvaardersplassen en Hollandse Hout om de hoek.


De woningen

De hoekwoningen hebben 3 lagen en zijn 133 m2. Kopers van deze woningen kunnen als onderdeel van de koopsom een luxe keuken en complete badkamer uitzoeken. Optioneel is de hoekwoning met 30 of 60 cm te verbreden (verbreding van de beukmaat), ook is de woonkamer te verlengen met 1.20 of 2.40 meter, kan er een dakterras worden gemaakt of de tweede verdieping worden uitgebreid. De hoekwoningen zijn beschikbaar vanaf € 379.950,- v.o.n.

De tweelaagse tussenwoning is 90 m2 groot. Ook deze woning wordt voorzien van een luxe keuken en complete badkamer naar wensen van de koper. Optioneel is een extra bouwlaag op deze woning mogelijk, net als een uitbreiding aan de achterzijde. De tussenwoningen zijn beschikbaar voor € 230.175,- v.o.n.


Meer informatie

Kijk voor meer informatie over deze woningen op de projectpagina of neem contact op met Buisman Makelaars via info@buismanmakelaars.nl.

 
Categorie: Nieuws

Tags: Nieuwbouwproject Warande