Hoekse Olm, 31 woningen in De Olmen

3 oktober 2019

In november start de verkoop voor Hoekse Olm. Deze 31 woningen in De Olmen in Warande worden in het verlengde van het Olmenpark door Trebbe gerealiseerd. Het project betreft twee typen tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, die qua architectuur aansluiten bij de andere woonsferen in De Olmen: stoer, robuust en eigentijds. De prijzen variëren van circa € 270.000,- voor een tussenwoning tot circa € 425.000,- voor een vrijstaande woning. Het woonoppervlak varieert van 120 tot 150 m2 en de kavels variëren van 143 m2 tot 426 m2. Als alles volgens planning verloopt start de bouw in het voorjaar van 2020.

Ligging

De Olmen ligt in het noordwesten van Warande en welft zich rond het ruime Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen wandel je vanuit je huis naar het wijkplein of door de rest van Warande. De olm, ofwel de iep, is een oer-Hollandse boom die zich thuis voelt in het Flevolandse landschap.
De Olmen bestaat uit drie woonsferen. Een Mondriaans tuindorp langs de brede vaart, het wijkplein met haar kenmerkende baksteenarchitectuur en een werelds-expressieve buurt aan de parkrand. Daarmee is De Olmen een moderne en veelzijdige buurt in Warande.
Langs de Buizerdweg en tussen het Olmenpark en de Lage Dwarsvaart worden de woningen van het project Hoekse Olm ontwikkeld. In een groene en waterrijke omgeving, aan de rand van Lelystad. Dichtbij de bossen van Hollandse Hout, de haven van Lelystad en het Markermeer.

Voorzieningen

De wijk heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, supermarkt en zorg. Zoals in heel Warande het geval is, wordt ook in Hoekse Olm de verbinding gemaakt met het water en de
groene weidse omgeving.

Lees verder
Categorie: NieuwsProjecten

Tags: hoekwoning koopwoning tussenwoning vrijstaande woning Warande