ISPA Vastgoed wint inschrijving en gaat woningen ontwikkelen in Warande

31 juli 2018

ISPA Vastgoed uit Almere is de winnaar van een openbare inschrijving voor twee bouwkavels in de wijk Warande. De ontwikkelaar gaat de komende periode een plan uitwerken voor maxinaal 20 woningen. Zowel rijwoningen, tweekappers als vrijstaande woningen zijn hier mogelijk. In het plan moeten blijvende erfafscheidingen mee worden ontworpen.

De bouwkavels waarvoor ISPA Vastgoed een bouwplan gaat maken, maken deel uit van het gebied nabij het nog aan te leggen Olmenpark. Aan dit park is de naam ontleend van het deelgebied waar nu en de komende periode nieuwbouw gaat plaatsvinden: ‘De Olmen’. De Olmen zal weer bestaan uit verschillende buurtjes met een eigen identiteit. Zo liggen de woningen die ISPA Vastgoed ontwikkelt in een buurtje dat het karakter van een modern tuindorp moet krijgen. De woningen die komen te liggen aan de straten Margriet, Kamille, Klaproos, en Gentiaan moeten volgens het beeldregieplan een vrolijke en zomerse uitstraling krijgen, geïnspireerd op het werk van kunstschilder Piet Mondriaan.

ISPA Vastgoed is een vastgoedorganisatie, gevestigd in Almere die in enkele jaren is uitgegroeid tot een vooraanstaande projectontwikkelaar die grootschalige nieuwbouwprojecten ontwikkelt vanuit maatschappelijk besef en woonruimte bereikbaar maakt voor een brede doelgroep. Doorlopend worden nieuwe woningbouwprojecten geïnitieerd en worden waardevolle woonomgevingen gecreëerd. Projecten die ISPA Vastgoed eerder heeft ontwikkeld, o.a. in Almere, Dronten en Zeewolde, presenteert zij op www.ispavastgoed.nl.

Belangstelling?

Zodra ISPA Vastgoed het bouwplan gereed heeft en met de te bouwen woningen in verkoop gaat, wordt dat zowel op de website als via de eigen site van de ontwikkelaar gemeld. Geïnteresseerden voor een van de woningen op deze locatie kunnen zich alvast als belangstellende inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@ispavastgoed.nl.

Informatie

Wie op de hoogte wil blijven van nieuwbouw en ontwikkelingen op de Lelystadse woningmarkt kan zich inschrijven op de digitale nieuwsbrief Wonen in Lelystad.
Categorie: Nieuws

Tags: