Image is not available
Image is not available
Slider

Zelf een twee-onder-een kap bouwen

Kavels voor twee-onder-een kap woningen in Warande zijn geliefd. U heeft al een kavel vanaf €317,-* per vierkante meter (incl. BTW).

Er is veel vraag naar kavels voor tweekappers en daarom is het aantal bouwlocaties hiervoor dit jaar uitgebreid. Er zijn nog een aantal kavels beschikbaar voor een tweekapper, waarop u samen met een bouwpartner een riante woning naar wens met ruime tuin kunt realiseren. Op de onderstaande kaart is het overzicht te vinden.

Een huis bouwen in 7 stappen
Zelf een eigen huis bouwen. Daar komt nogal wat bij kijken. Maar Lelystad maakt het u makkelijk. Hier bouwt u in 7 stappen uw huis. U kunt de brochure hier downloaden. En we bieden zelfs ondersteuning vanuit het Informatieplein Wonen & Ondernemen. Eén van onze kavelcoaches helpt u graag verder!

Kavelkaart

U kunt via de onderstaande kaart zien of uw beoogde bouwgrond in Lelystad beschikbaar is. De informatie op deze interactieve kaart is opgenomen onder voorbehoud van wijzigingen. Deze informatie is indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde informatie.

bekijk de kaart Fullscreen

* De kavelprijzen zijn gebaseerd op prijspeil 2018.  Als u in 2018 een optie voor een kavel neemt en de levering pas in 2019 plaatsvindt, betekent dit dat de prijzen per 1 januari 2019 geïndexeerd worden. 
Heeft u hierover vragen, neemt u dan gerust contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen.

Persoonlijk advies

Voor meer informatie over wonen in Lelystad én over het kopen van een kavel neemt u contact op met het Informatieplein Wonen & Ondernemen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Bel 0320-278555 of 14 0320
Mail naar wonen@lelystad.nl

Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

Geopend op ma t/m vrij van 9.00 – 17.00 uur