Kortingactie stimuleert kavelverkoop in Warande

10 juli 2014

Gemeente Lelystad gaat specifieke kavels in Warande aanbieden met korting. In plaats van 247  euro per m2 hanteert de gemeente voor deze kavels een vierkante meterprijs van 195 euro (excl. BTW). De speciale actieprijs geldt voor de duur van 6 maanden, dus tot einde van dit jaar.

Reden voor de tijdelijke prijsverlaging is de stagnerende woningmarkt en de behoefte van al in Warande gevestigde bewoners om al bewoonde delen van de wijk in te richten. De gemeente doet dat niet zolang er nog bouwactiviteiten kunnen plaatsvinden. De kavels die de gemeente nu met korting aanbiedt,  zijn dan ook zo gesitueerd dat deze bij verkoop de straat afronden.

De kavels die worden aangeboden hebben een oppervlakte van 336 tot 550 vierkante meter. Het voordeel van de potentiële koper beloopt daarmee € 17.500,- tot € 28.600 per kavel.

Campagne

Rondom de kavelkortingactie gaat de gemeente nog een speciale marketingcampagne voeren. Deze campagne prijst het wonen in de jongste woonwijk aan. Warande biedt bewoners een aantrekkelijke en ruime leefomgeving, in de onmiddellijke nabijheid van water (IJsselmeer/Markermeer, surf- en zeilplas
‘t Bovenwater), bos (Hollandse Hout) en natuur (Oostvaardersplassen).

Informatie

Meer informatie over de verkoop van kavels  en de specifieke kortingsactie voor kavels in Warande is verkrijgbaar bij het Woonpaviljoen in de hal van het Stadhuis. Voor het maken van  een telefonische afspraak kan worden gebeld op nummer 0320-278262 of via het algemene nummer 14 0320.

Meer informatie over Warande en over wonen in Lelystad is te vinden op de websites: www.lelystad.nl/warande en op www.woneninlelystad.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − drie =Categorie: Nieuws

Tags: