Lelystad geeft lucht aan woondromen met vernieuwde woonsite

24 mei 2017

Met een frisse en nieuwe look en uitgebreide functionaliteiten is de wonen-website van Lelystad www.woneninlelystad.nl vernieuwd. De website vertelt het verhaal van Lelystad en toont het totaal aanbod van alle kavels en nieuwbouwprojecten in de stad op een overzichtelijke manier.
De vele nieuwbouwprojecten en bouwgronden in Lelystad bieden een ruime variatie in woonstijlen en –mogelijkheden. Wonen in het groen, aan de golfbaan en aan of op het water. Bezoekers vinden op de nieuwe website alles over wonen in Lelystad: het volledige woningaanbod, nieuws over woningbouw en toekomstige ontwikkelingen, verhalen en filmpjes over woonbeleving, ervaringen van Lelystedelingen, van mensen die een bewuste keuze voor Lelystad als hùn woonstad hebben gemaakt. Mensen bij wie interesse voor wonen in Lelystad is gewekt, kunnen op de nieuwe site eenvoudig een keuze maken uit de diverse woontypen of beschikbare bouwkavels, aansluitend op hun woonwensen.

Visueel Nieuwbouwoverzicht
Op de vernieuwde nieuwbouwpagina kunnen huizenzoekers snel hun gewenste nieuwbouwwoning zoeken: een tweekapper, rij- of hoekwoning, vrijstaande, appartement, bungalow. Daarbij kan ook worden geselecteerd op prijs of ligging (o.a. aan het water, bosrijk, dichtbij het station of voorzieningen). Het kaveloverzicht toont alle bouwgronden op een van de vijf kavellocaties verspreid over de stad. Hier kunt u uw woonwensen al laten uitkomen vanaf €259,- per vierkante meter of voor een vastgestelde scherpe prijs voor de kavel.

Ambassadeurs
De nieuwe website wil ook vooral het verhaal van Lelystad vertellen. Diverse ambassadeurs komen aan het woord die bewust in de provinciehoofdstad zijn gaan wonen. Zoals het jonge gezin van Marc en Marianne. Zij verhuisden van Almere naar Lelystad en lieten een ruime en betaalbare tweekapper bouwen in Buitenhof. Of het stel Jeroen en Thea uit het Gooi: “Nooit eerder aan Lelystad gedacht, maar dit huis en de plek was liefde op het eerste gezicht.”

Woonmarketingplan
Het vernieuwen van de website www.woneninlelystad.nl is een van de actiepunten uit het Woonmarketingplan Lelystad, onder regie van City Marketing Lelystad. De website is het hart van alle acties, zoals diverse promotiecampagnes die het verhaal van Lelystad vertellen. Bij het vernieuwen van de website is samengewerkt met marktpartijen als ontwikkelaars en makelaars. De site vermeldt o.a. links naar de lokale makelaars waar geïnteresseerden terecht kunnen voor het aanbod aan bestaande koopwoningen.
Categorie: Nieuws

Tags: