Lelystad geeft lucht op AT5

8 september 2016

Nieuwe campagnefilmpjes van Lelystad al gezien? Ze staan vanaf vandaag op de website www.lelystadgeeftlucht.nl en vanaf morgen worden ze onder andere ook op AT5 uitgezonden. Insteek van de filmpjes is het veelzijdige en natuurlijk karakter van Lelystad op een grappige manier te benadrukken.

In vijf filmpjes zien we een gezin uit Lelystad met elke keer een ander in de hoofdrol. Mountainbiken, golfen, kamperen; een greep uit de activiteiten waarvoor Lelystad de ideale locatie is. Op een ludieke manier wordt duidelijk dat Lelystad een stad vol natuur is waar de leukste activiteiten naast de deur te vinden zijn. Alle filmpjes zijn te bekijken op www.lelystadgeeftlucht.nl/campagne.

Focus op natuur
Uit onderzoek in 2015 bleek dat mensen bij de vraag ‘Waar denk je aan bij Lelystad’ niet meteen aan natuur dachten. Echter, met de stelling ‘Rondom Lelystad is veel natuur en water’ was bijna iedereen het eens. Dit was voor City Marketing Lelystad een van de redenen om in 2016 op natuur te focussen. Door middel van onder andere deze filmpjes wordt ‘het merk Lelystad’ geladen door natuur en het gevoel van ruimte en vrijheid dat daar bij hoort.

Samenwerking
City Marketing Lelystad maakte de campagnefilmpjes samen met het bedrijf Klei, drie jonge ondernemers met ontzettend creatieve ideeën. De filmpjes zijn vanaf morgen te zien op AT5, diverse websites en social media kanalen. De filmpjes hadden niet tot stand kunnen komen zonder de hulp van deze mensen:
– Openbare Daltonschool De Tjalk
– Bewoner van het prachtige huis in Duinvoet
– Theatergroep Droog!
– Vincent van Vliet
– Ivan de Regt, Kyra de Regt en Sepp de Regt

Kamperen in je achtertuin?

In Lelystad woon je ruim en betaalbaar midden in de natuur. Woondromen worden werkelijkheid, van wonen in het bos tot midden in de duinen. En aan variatie in woonstijlen geen gebrek, Lelystad kent tal van nieuwbouwprojecten en kavels.

Bekijk alle filmpjes op: www.lelystadgeeftlucht.nl/campagne


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 12 =Categorie: Nieuws

Tags: