Lelystad geeft relatiekaarten beurs Eigen Huis weg

5 oktober 2015

De gemeente Lelystad geeft 25 entreekaarten voor 2 personen weg voor de beurs Eigen Huis op 9, 10 en 11 oktober in Jaarbeurs Utrecht. De gemeentelijke Kavelwinkel brengt daar de stad en haar woonomgeving onder de aandacht en in het bijzonder de mogelijkheden om op een van de bouwkavels het gewenste droomhuis te realiseren. Voor potentiele kavelkopers of mensen die bij de Kavelwinkel hun interesse daarvoor hebben laten blijken, liggen de gratis entreekaarten klaar bij de Kavelwinkel.
Met een bezoek aan de beurs kunnen zij zich dan tevens laten registreren om gebruik te maken van de speciale beursaanbieding: bij aankoop van een kavel binnen een halfjaar verrekent de gemeente de legeskosten van de benodigde bouwvergunning. Al gauw een bedrag van enkele duizenden euro’s. Die beursaanbieding geldt overigens voor iedere bezoeker.

Behalve de lucratieve beursaanbieding, is kopen van een bouwkavel om nog veel meer redenen interessant. Lelystad onderscheidt zich in prijs en woonkwaliteit. Ten opzichte van de Randstad is woningbouw in Lelystad goedkoop. De ruime opzet van de stad en de groene woonomgeving zijn bij de kavelprijs inbegrepen. In Lelystad biedt met name nieuwbouwwijk Warande nog volop ruimte. Daarnaast worden nog kavels aangeboden in enkele verspreid over de stad liggende wijken, zoals Schoener-west.
Meer informatie over het aanbod aan woningen en bouwkavels vindt u op www.woneninlelystad.nl .

Virtuele maquette
Om mensen goed te informeren over het beschikbare kavelaanbod en de bebouwingsmogelijkheden wordt voor de grootste woningbouwlocatie, de wijk Warande, gebruik gemaakt van een virtuele maquette. Daarmee kan door de toekomstige wijk worden gewandeld. Binnen de maquette kunt u uw kavel kiezen, met de kavelgrenzen schuiven en ook de door u gewenste woning daarop plaatsen. De maquette toont u ook hoe de woning er overdag of ’s nachts en  door de seizoenen heen er qua bezonning bijligt. Zo krijgt u een compleet beeld en weet u wat u koopt.

Openingstijden beurs
Wie de beursstand van Lelystad op Eigen Huis wil bezoeken is van harte welkom, hetzij met de gratis af te halen entreekaart of met een zelf betaald ticket. Tickets voor de beurs kosten aan de kassa  € 15,-. Via de beurswebsite (www.realiseerjedroomhuis.nl) kunnen ze met € 3,50 korting worden aangeschaft. De openingstijden van de beurs zijn 10.00 – 17.00 uur. U vindt de stand van Kavelwinkel Lelystad in het Kavelpaviljoen, standnummer E15.

Kavelwinkel en woonsite
Na enige jaren van stagnatie wil ook Lelystad profiteren van de oplevende woningmarkt. Om consumenten in samenwerking met ontwikkelende partijen te faciliteren heeft Lelystad een Kavelwinkel geopend. De website www.woneninlelystad.nl is ontwikkeld als gezamenlijke tool voor de consument die zich oriënteert op de Lelystadse woningmarkt. Voor allerlei aanvullende wooninformatie en heel specifiek voor het beschikbare aanbod aan woonkavels kan contact worden opgenomen met de Kavelwinkel. In een (kavel)gesprek helpen medewerkers u graag verder.

De Kavelwinkel is, samen met het Ondernemersplein en City Marketing Lelystad gevestigd in het Stadhuis. Het heeft een eigen ingang vanaf het Stadhuisplein. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Telefonisch is de Kavelwinkel bereikbaar op 0320-278555.  Een mail sturen kan ook: kavelwinkel@lelystad.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 2 =Categorie: Nieuws

Tags: