Lelystad klaar voor Expo Real in München

30 september 2013

Lelystad neemt van 7 tot 9 oktober 2013 deel aan de Expo Real in München. Dit doet de stad in samenwerking met de Amsterdam Metropolitan Area (AMA), onder het sterkte internationale merk ‘Iamsterdam’. Met deze samenwerking versterkt Lelystad haar unieke kwaliteiten in de positionering van het investerings- en vestigingsklimaat binnen de regio Amsterdam.
‘Lelystad wordt, nu de ontwikkeling van Amsterdam-Lelystad Airport een feit is en de ontwikkeling van Flevokust in het vooruitzicht is, een steeds aantrekkelijkere locatie voor vooral ruimte vragende bedrijvigheid in de Metropool Regio Amsterdam’, aldus wethouder Jop Fackeldey van Lelystad. ‘Voor velen is het nog een onontdekte diamant. Door onze aanwezigheid bij de Expo Real maken we die diamant samen met onze partners in de Metropool Regio Amsterdam zichtbaar voor investeerders en ondernemers die willen groeien.’

Ook Serge Hollander van OMALA, dat het business park Airport Garden City (naast Amsterdam-Lelystad Airport) ontwikkelt, is aanwezig op de beurs. ‘Achter je bureau gebeurt het niet, je moet er op uit!”, aldus Hollander. ‘De Expo Real is een van de grootste vastgoedbeurzen van Europa en biedt een uitstekende kans om snel en laagdrempelig kennis te maken met veel internationale vastgoedprofessionals’, laat hij weten.

Wethouder Jop Fackeldey van Lelystad zal maandag 7 oktober om 10.00 uur samen met zijn collega wethouder uit Utrecht de stand openen. Tevens neemt hij deel aan een forum over investeringen in de Amsterdam Metropolitan Area. Lelystad en de Amsterdam Metropolitan Area zijn tot en met woensdag 9 oktober te vinden op Expo Real 2013: Hal A2, Stand 324. De internationale vastgoedbeurs wordt onder ander bezocht door investeerders en vastgoedontwikkelaars.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =Categorie: Nieuws

Tags: