Luxe appartementen Bataviahaven gaan in verkoop

3 oktober 2018

De verkoop van het nieuwbouwproject Wonen in Bataviahaven start op donderdag 4 oktober. In de eerste fase gaat het om vierendertig exclusieve appartementen en twee luxe penthouses. Belangstellenden zijn op donderdag 4 oktober van 16.00 – 18.00 uur  welkom in Bataviahaven, in het pand Schoonzicht 400-402 of kunnen contact opnemen met de verkopende makelaars: Van der Linden of De Boer makelaardij.

Het bouwwerk dat aan de boulevard van Lelystad verrijst, heeft stedelijke grandeur. Voor het ontwerp tekende het Rotterdamse architectenbureau Groosman. Behalve luxe koopappartementen telt ‘Wonen in Bataviahaven’ straks ook eengezinswoningen, zorgappartementen en huurappartementen.

Op de begane grond aan de boulevard komen horeca, gespecialiseerde winkels en een boutiquehotel. Sleutelwoorden bij de bouw zijn comfort, diversiteit, duurzaamheid en energiezuinigheid.

De bijzondere ligging aan Bataviahaven draagt bij aan de beleving van het wonen op deze plek. Bewoners van de hoger gelegen appartementen aan de boulevard kijken straks uit over het Oostvaardersdiep en het Markermeer.

Kijk voor meer informatie op https://www.woneninbataviahaven.nl/woningen/appartementen/

De prijzen van de 34 exclusieve appartementen variëren van € 175.000 tot € 449.000; de penthouses worden verkocht voor € 664.000 / € 699.000.

Kijk hier en hier voor informatie over het nieuwbouwproject.
Categorie: NieuwsProjecten in voorbereiding

Tags: