Mondriaan 2.0: eigentijdse eengezinswoningen in Warande

9 januari 2020

Mondriaan 2.0

Zaterdag 11 januari start ReadyforLiving met de verkoop van Mondriaan 2.0. Het gaat om 17 eengezinswoningen (125 – 135 m2) aan de Klaproos in Warande. Koopsom vanaf € 287.500,- v.o.n. inclusief luxe binnenafwerking, naar smaak van de koper. De aanpak van ReadyforLiving – de naam zegt het al – is erop gericht dat de woning volledig ‘woonklaar’ wordt opgeleverd. Naar verwachting start de bouw in het derde kwartaal van 2020.

Ligging

Mondriaan 2.0 komt in deelgebied De Olmen in Warande. Het project kenmerkt zich door een moderne architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. De bouwstijl van Mondriaan 2.0 is afgestemd op de uitstraling van dit deel van Warande. Het Wijkplein Warande, met voorzieningen zoals een supermarkt en MFA, ligt om de hoek.

Woonklaar

De woningen worden opgeleverd inclusief luxe keuken, badkamer (o.a. Villeroy & Boch en hansgrohe) raamdecoratie, vloer- en wandafwerking naar smaak van de koper. De huizen zijn ‘woonklaar’ bij oplevering: u hoeft niet te klussen of te coördineren en kunt direct verhuizen.

Inschrijven en informatie

Zaterdag 11 januari kunnen belangstellenden tussen 11.00 – 13.00 uur terecht bij Woon-inspiratie aan de Schoepenweg 59 A in Lelystad. Onder het genot van een brunch kunnen ze in gesprek met ReadyforLiving, Buisman Makelaars, hypotheekadviseurs en wooninspirators. U bent van harte welkom!

Meer informatie leest u op www.buismanmakelaars.nl en op www.woneninlelystad.nl
Categorie: NieuwsProjecten

Tags: gezinswoningen Nieuwbouwproject ReadyforLiving Warande