Morgen start verkoop project Villa de Wit in Warande

9 januari 2019

Donderdag 10 januari tussen 19:00 en 20:00 uur start de verkoop van 2 vrijstaande villa’s aan de Parnassialaan in Warande te Lelystad. U bent welkom in de showroom van ReadyforLiving aan de Schoepenweg 59A te Lelystad. De villa’s komen aan de Parnassialaan in Warande te Lelystad op slechts 20 autominuten van Almere en 39 minuten van de Amsterdamse Zuidas!

De villa’s zijn voorzien van wandafwerking, vloerafwerking op de begane grond en eerste verdieping (finish naar smaak van de koper), luxe keuken met granieten werkblad en inbouwapparatuur (naar smaak van de koper) en complete, luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair, Grohe-kranen en luxe tegelwerk (o.a. 60×60 cm op de vloer, naar smaak van de koper).

Opvallend is de bijzondere architectuur, meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein en de royale raampartijen. Een mooie royale villa met zeer veel optie mogelijkheden!

Volledig ontzorgd!

Alle onderdelen van het afbouwpakket (t.w.v. € 35.000) kan je zelf uitzoeken in de ReadyforLiving showroom en is onderdeel van de v.o.n.-koopsom. Jouw keuzes zijn aangebracht in de woning bij oplevering – niet klussen, maar direct wonen! Volledig klaar en bewoonbaar bij oplevering.

Meer informatie

 
Categorie: NieuwsStart verkoop of bouw

Tags: