Nieuw project van ReadyforLiving aan de Parnassialaan

20 juli 2018

Na de zomer gaat ReadyforLiving in verkoop met 8 twee-onder-een-kapwoningen (circa 139-147 m2) en 2 vrijstaande villa’s (circa 163 m2) aan de Parnassialaan in Warande. De huizen worden volledig woonklaar opgeleverd, naar smaak van de koper, als onderdeel van de verkoopprijs.  

De luxe woningen zijn voorzien van een zeer hoogwaardige binnenafwerking zoals een luxe keuken met inbouwapparatuur en granieten werkblad, complete badkamer (o.a. Villeroy & Boch en Hansgrohe), vloer- en wandafwerking. Zo wordt op de begane grond bijvoorbeeld een mooie PVC-vloer met plint toegepast en is er royaal tegelwerk in de badkamer: 60×60 op de vloer en 30×60 op de wand. Alle binnenafwerking is onderdeel van de koopsom en kunt u zelf uitzoeken in de ReadyforLiving-showroom in Lelystad. 

De huizen hebben een klassiek-moderne uitstraling en zijn onder andere voorzien van openslaande deuren naar de tuin en een mooie garage. Parkeren kan op eigen terrein.  

Prijsindicatie twee-onder-een-kapwoning: vanaf € 344.950,- v.o.n., inclusief luxe binnenafwerking. 

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Meld u dan aan via www.readyforliving.nl/meer-weten onder vermelding van ‘Parnassialaan’. Ook kunt u contact opnemen met Buisman Makelaars Lelystad via 0320-202040 of info@buismanmakelaars.nl.
Categorie: Nieuws

Tags: