Nieuw project Wonen in Warande in de verkoop

26 september 2017

De woningen van het project Wonen in Warande van ontwikkelaar Bouwsaam zijn nu in de verkoop. Het gaat om 3 vrijstaande woningen in de Poelkruidstraat en 4 tweekappers + 1 vrijstaande woningen aan de Parnassialaan in de wijk Warande. Prijzen vanaf € 324.500,-.

De wijk

Samen met Bouwsaam kunt u uw eigen droomhuis ontwerpen en vrij wonen in een natuurlijke bos- en waterrijke omgeving. Nieuwbouwwijk Warande ligt in het zuiden van Lelystad, dichtbij natuurgebieden Oostvaardersplassen, het Hollandse Hout en nabij het Markermeer en Bovenwater. De ruim opgezette wijk is een uitstekende uitvalsbasis voor wonen, werken en recreëren.

De woningen

De woningen aan de Parnassialaan, een vrijstaande woning en vier tweekappers, zijn duidelijk familie van elkaar. De woningen hebben twee archetypische basisvormen als uitgangspunt: de langskap en de dwarskap. De garages liggen bij de meeste woningen op de noordoostzijde. Het is de bedoeling om bij de verdere ontwikkeling een aantal opties aan te bieden, zoals een erker, uitbouw of serre aan de zij- of achtergevel om de oriëntatie te versterken en de diversiteit te vergroten.

De 3 vrijstaande woningen aan de Poelkruidstraat hebben door hun specifieke ligging een eigen ontwerp. Het zijn ruime tweelaagse woningen met een plat dak en modernistische architectuur, die goed aansluit bij de groene parkachtige omgeving. Ook bij deze woningen worden diverse opties aangeboden.

Meer informatie over de verkoop via de verkopende makelaar.
Categorie: Nieuws

Tags: tweekapper Vrijstaand Warande