Nieuwbouw Infodag Warande op 25 mei

30 april 2024

Nieuwbouw Infodag Warande 2024

Op zaterdag 25 mei organiseert de gemeente Lelystad een Nieuwbouw Infodag in het Kindcentrum Warande. Ben je op zoek naar een nieuwe woning, dan kun je tussen 10.00 en 13.00 uur terecht voor informatie over alle actuele nieuwbouwprojecten in de wijk Warande in Lelystad. Naast de gemeente zijn de betrokken projectontwikkelaars, makelaars en Woningcorporatie Centrada aanwezig om hun eigen projecten toe te lichten en iedereen van informatie te voorzien.

 

Informatie over de actuele nieuwbouwprojecten en plannen in Warande

In Warande wordt de komende tijd veel bijgebouwd. In het gedeelte De Nooten, Klein Nooten en Groot Nooten, komen nieuwe woningen en ook op Het Eiland wordt gebouwd. Deze projecten en plannen kun je tijdens de Nieuwbouw Infodag in het Kindcentrum bekijken. Ook kun je met de gemeente in gesprek over de kavels die te koop staan en de plannen in de wijk. Er worden geen nieuwe kavels in de markt gezet, maar de kavels die nog beschikbaar zijn, zijn te bekijken tijdens de Infodag. De inschrijving gebeurt via deze website.

 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 25 mei

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Kom dan op zaterdag 25 mei 2024tussen 10.00 en 13.00 uur naar de Nieuwbouw Infodag in Warande. Locatie: Kindcentrum Warande, Haagwinde 2 in Lelystad.
Categorie: NieuwsProjectenProjecten in voorbereiding

Tags: Nieuwbouwproject Warande