Nieuwbouwwoningen in diverse wijken in de verkoop

11 oktober 2017

Nieuwbouwwoningen Lelystad in de verkoop

In de wijken Warande en Schoener zijn diverse nieuwbouwprojecten in de verkoop gegaan. Het gaat om tweekappers en vrijstaande woningen in uiteenlopende stijlen, variërend in prijsklasse van € 286.000,- tot € 409.500,- .

Schoener

Aan de westelijke rand van woonwijk Schoener is ruimte voor de bouw van een beperkt aantal woningen die samen een eigen buurtje gaan vormen. Naast ongeveer 25 particuliere bouwkavels worden er ook in totaal 11 woningen projectmatig gebouwd. Drie van deze woningen in ‘Schoener-West’ zijn vrijstaand, op ruime kavels van 431 m2 tot 445 m2. De twee-onder-een-kapwoningen staan op kavels van ca. 313 m2. De woningen krijgen duurzame kunststof kozijnen en worden deels kant-en-klaar afgeleverd, met bijvoorbeeld een inbouwkeuken en sanitair.

Wonen in Warande

De woningen van het project Wonen in Warande van ontwikkelaar Bouwsaam zijn 3 vrijstaande woningen in de Poelkruidstraat en 4 tweekappers + 1 vrijstaande woningen aan de Parnassialaan in de wijk Warande. Prijzen zijn hier vanaf € 324.500,-. Samen met Bouwsaam kunt u uw eigen droomhuis ontwerpen en vrij wonen in een natuurlijke bos- en waterrijke omgeving. Bij de woningen worden diverse uitbouwopties aangeboden.

Zwevende villa’s

Naar idee en ontwerp van architectBNA Hans Oudendorp uit Amsterdam bouwt Hofbouw aan de Wederiklaan in Warande “zwevende villa’s”. De 3 vrijstaande en 8 twee-onder-een-kapwoningen staan op royale kavels van ca. 261m2 tot 365m2, beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein, vrij uitzicht aan de voorzijde en de achtertuin op het zuidoosten. Voor de woningen zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, zoals een uitbouw, tweede badkamer, garage of een prachtige vide. De ‘zwevende’ villa’s worden gebouwd op een prachtige locatie in de wijk Warande, direct grenzend aan het Olmenpark.
Categorie: Nieuws

Tags: In de verkoop Nieuwbouwproject Schoener Warande