Nieuwbouwwoningen in Dudok-stijl maken Kolbergstraat in HanzePark af

18 november 2015

De Kolbergstraat in HanzePark, vlakbij het stadscentrum van Lelystad, wordt afgemaakt. Ter Steege Vastgoed biedt 10 half vrijstaande en 4 vrijstaande nieuwbouwwoningen aan in dezelfde stijl als de 5 woningen die eerder al in deze straat zijn gebouwd. Het gaat om moderne woningen in de aansprekende architectuur van Dudok uit de jaren dertig van de vorige eeuw. In  de Kolbergstraat zijn al 5 woningen van het type Wouwer, Obrecht en Ruysdeal gebouwd. Bij het inzakken van de woningmarkt is de verkoop en bouw van deze woningen enige jaren tijdelijk gestopt. Nu de woningmarkt aantrekt biedt Ter Steege Vastgoed de woningen opnieuw aan.

Het type Ruysdaal is een vrijstaande woning. De typen Wouwer en Obrecht zijn aan elkaar gekoppeld.  Deze woningen zijn uitgevoerd met afwisselende dakstanden. Door het ten opzichte van elkaar haaks plaatsen van de daken ontstaat een gevarieerd straatbeeld.

Alle woningen worden gebouwd op ruime kavels,  van 254 m2  tot 539 m2. Dit biedt veel mogelijkheden om de tuin optimaal te betrekken bij de woning

De prijzen van de woningen variëren, – afhankelijk van type en kaveloppervlakte – van           € 291.000,- tot € 375.000,- . Meer informatie en verkoop vindt u bij de verkopende makelaars: Vlieg makelaars en De 4 Linden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 1 =Categorie: Nieuws

Tags: