Nieuwe dijkwoningen ’t Oppertje

24 mei 2013

Op de prachtige locatie ’t Oppertje, centraal gelegen tussen Lelystad en de Oostvaardersplassen, worden 14 karakteristieken recreatieve dijkwoningen ontwikkeld. Deze dijkwoningen liggen op een bijzondere plek, pal aan het water met het grote Hollandse Hout bos in de achtertuin.

De woningen beschikken over een bijzondere indeling, de leefruimte begeeft zich namelijk op de eerste verdieping. Het terras grenst aan deze leefruimte en biedt u een prachtig uitzicht over het omliggende water.

Het hele jaar door recreëren
De dijkwoningen, zijn niet bedoeld voor permanente bewoning, toch is het park 365 dagen per jaar geopend. Dit betekent dat u het hele jaar door kunt recreëren, en dat lukt zeker in de omgeving van ’t Oppertje.

De woningen zijn omringd door water en groen, pal naast de woningen grenst het natuurgebied de Oostvaarderplassen. Dit natuurgebied, uniek in Nederland en Europa, laat u kennismaken met het Nederland van duizenden jaren geleden. Naast prachtige wandel- en fietsroutes dwars door het groene gebied, vindt u er ook allerlei soorten dieren. Zo vindt u er edelherten, konikpaarden, heckrunderen en de zeldzame zeearend! Ook voor de watersport liefhebbers zijn deze woningen ideaal. Het Bovenwater ligt voor de deur en is geschikt voor de kleinere watersporten. Daarnaast zijn ook het Markermeer en IJsselmeer niet ver weg, vanuit één van de vele jachthavens in Lelystad kan zo het ruime sop worden gekozen.

Lelystad geeft lucht
Naast het omliggende water en mooie groen, heeft Lelystad nog veel meer te bieden. Het centrum van Lelystad is gezellig, er zijn tal van horecafaciliteiten en winkel mogelijkheden. Winkelen doet u ook bij, het aan de kust gelegen, Batavia Stad. Een outlet shoppingcenter met meer dan 120 winkels en tal van grote merken. Daarnaast zijn er verschillende musea, waaronder luchtvaart-themapark Avidrome, Nieuw Land Erfgoedcentrum en de Bataviawerf.

Op de website van Dop makelaar vindt u meer informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =Categorie: Nieuws

Tags: