Nieuwe kavels in De Olmen – Warande

26 oktober 2020

Overzicht nieuwe kavels Warande

Acht zelfbouwkavels in de stijl van Mondriaans tuindorp

De gemeente Lelystad geeft 8 nieuwe particuliere bouwkavels uit in De Olmen in Warande. Deze kavels zijn de laatste zelfbouwkavels in het deel Waterfront en komen vanaf maandag 26 oktober 16.00 uur te koop. Mensen die dichterbij de natuur willen wonen, kunnen hun hart ophalen. Het bosgebied Hollandse Hout, de Oostvaardersplassen die samen met het nabije Marker- en IJsselmeer deel uitmaken van het nieuwe Nationaal Park Nieuw Land grenzen aan de nieuwe woonwijk Warande. De kavels in Warande bieden daarmee de kans om een eigen woning te bouwen én straks dicht(er) bij de natuur te wonen.


Mondriaans Tuindorp
De 8 uit te geven kavels liggen in de woonbuurt De Olmen-Waterfront met de woonsfeer die de uitstraling heeft van een Mondriaans tuindorp, gebaseerd op de principes van kunstschilder Piet Mondriaan.

Dit buurtje ligt tussen het wijkplein Warande met alle voorzieningen, het Olmenpark en de Parnassialaan.

Aan het Wijkplein vindt u het Kindcentrum Warande, met school en kinderopvang. Ook zijn hier voorzieningen gevestigd op het gebied van gezondheidszorg en de supermarkt. Het hart van de buurt wordt gevormd door een centraal buurtplantsoen, de ontmoetingsplek voor de buurt. Een groene woonstraat verbindt het buurtplantsoen met het nabijgelegen Olmenpark. Waterfront wordt gevormd door bebouwing die zich oriënteert op het water en zorgt voor begeleiding van de vaart. 


De kavels
Deze laatste 8 kavels in het deel De Olmen – Waterfront komen deels langs de rand van het fraaie uitgestrekte Olmenpark en deels in de brede groene woonstraat tussen het Olmenpark en het buurtplantsoen. De kavelprijzen zijn vastgesteld €369,00 incl. btw per m2.


Meer informatie
Ga naar de speciale pagina voor meer informatie en de actuele kavelkaart. Ook kunt u direct een optie nemen via het digitale optieformulier.
Categorie: Nieuws

Tags: kavels Warande