Nieuwe mijlpaal op Buitenhof Lelystad

13 september 2017

Het nieuwbouwproject ‘Buitenhof’ in Lelystad heeft haar 150ste koper mogen verwelkomen. De familie Roelofs heeft op dit nieuwe plan aan de rand van Lelystad hun droomwoning gevonden en de koop recentelijk bezegeld. Ter gelegenheid van deze mijlpaal hebben zij van Buitenhof Projectontwikkeling een waardebon ontvangen ter waarde van € 2.500,-, te besteden aan meerwerk in hun nieuwe woning.

Ruime villa

De nieuwe bewoners hebben gekozen voor een ruime vrijstaande Buitenhof-villa van het type 9, met uitzicht op het park. Met keuze uit verschillende type woningen met uiteenlopende uitstralingen, kunnen Buitenhofwoningen helemaal worden aangepast aan de woonwensen van de kopers. Zo ontstaat er een gevarieerd straatbeeld op het plan. De woningen worden standaard opgeleverd met een complete keuken, luxe sanitair, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen. Op Buitenhof woont u centraal en heeft u alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Binnen no-time bent u in het centrum van Lelystad. Daarnaast is er een directe busverbinding met het centrum en het station Lelystad. Via de, binnenkort verlichte, fietsroute van en naar het centrum is de wijk ook per fiets snel en veilig te bereiken.

Ook wonen op Buitenhof?

Bent u nieuwsgierig naar waar u uw droomhuis kunt realiseren op Buitenhof? Kom langs in het Informatiecentrum en laat u informeren over wat Buitenhof u te bieden heeft. Elke eerste en derde zondag van de maand bent u tussen 13.00 en 16.00 uur welkom in het Informatiecentrum, Kraaienhof 2 in Lelystad. Lees ook het verhaal van dit jonge gezin.
Categorie: Nieuws

Tags: Buitenhof